Sizce Sunucu Açsam Tutar Mı? ( Güncel Olmayan Konu )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 944
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
Giriş Bölümü

Merhaba dostlarım eski günler gibi boş yapmaya devam ediyorum. Zaten birazdan asıl konumuza geleceğiz fakat sizi ilk bilgilendirmek istiyorum. Ben burada ne dersem zaten beni tanımıyorsanız yaparsın filan deyip geçeceksiniz. Kısacası burada yapabileceğim şeylerden bahsetsemde beni biraz tanıyıp yorum atmanızı istiyorum. Yani önceki konularıma bakıp hatta sunuculara konularına yaptığım yorumlara bakabilirsiniz. Bu bir şey değiştirmez çünkü forumda o zamanlar bir şey dersen baltalama olarak geçiyordu. Her neyse hemen sorularınızı cevaplamaya çalışalım...

70814

Sunucum Hakkında Bilgilendirme Bölümü

Ben açarsam çok değişik bir sunucu türü beklemeyin. Yani klasik bir tür olacak. Aslında nedeni çok basit oyuncular ne kadar değişik olursa o kadar zor alışacağı için tercih edilen bir sunucu olmaz. Bu da demek olmuyor ki hemen bir sunucu satın alıp o firmanın verdiği şeyleri kullancağım, tam tersi olarak her şeyi kendim tasarlayıp yapmaya çalışacağım. Tabii ki bazı konularda dostlarımdan yardım alacağım. Yetkilileri direkt olarak a bu benim dostum fakat yetkiyi kötüye kullanır ama umurumda değil deyip almayacağım. Birçok sunucu böyle yaptığı için hızlıca yükseliyor fakat bu yükselme sadece 1 ay sürüyor. Benimde böyle küçük hedeflerim yok her daim zirvede olmak tek hedefim. İlk başlarda tek tür olarak başlayıp oyuncu kitlesi artınca tabii ki yeni türler eklenecek. Şu anda sunucu açmaya karar versem rahatlıkla yedi sekiz ay civarında sürecek bir çalışmam olacaktır. Günde ortalama olarak 3-4 saat. Kardeşim niye bu kadar uzun sürüyor? Diyenlere cevabım şu olurdu ''kaliteli olmak için ilk çalışmak gerekir'' derdim. Tabii ki alıntı kodlar yazacağım fakat üstüne koyarak daha iyisini yaparak. Direkt olarak hemen kopyala yapıştır mantığı ile sunucu açmayacağım kesin. Şu anda bir sunucu açmaya karar versem @Keyubu firmasını tercih ederim. Zaten açık ve her şey ortada...
Daha anlatırım fakat sizlerinde soruları için yer kalması gerekiyor.

70816

Konu Sonu

Eskiden konu sonlarında nasıl çıkış yapıyordum unuttum. :D
Her neyse dostlarım sorularınızı bekliyor olacağım.
Lütfen biraz bile tanımayan kişiler boş yorum atmasın.
Görüşmek üzere!

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yorumumu dinleyip konunu yenilemen daha mantıklı olmuş.

Türkiye'de bir sunucu açıyorsan kalitesi ve yeniliğinin oyuncular için çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü maalesef bizim oyuncularımız kaliteye ve oynanabilirliğe bakmak yerine ''hile açılıyor mu?'', ''bir şeyler kazanmak zor mu?'' gibi kriterlere önem verdiği için Türkiye bu sunucu işlerinde hep geri kalıyor. Ha bir de bağlanmışlık mevzusu var tabii. Bağlandığı sunucuyu adam ne olursa olsun bırakmıyor başka sunucuya şans vermiyor. Bu yüzden en önemlisi bu beklentilere girmemek ve ortaya hazır bir sunucu koyup player beklentin olmadan sunucunu açmak. Gelirse gelirler mantığı en iyisi yani.

Biraz konuşmak istedim dikkate alırsan daha mutlu olursun. :))

Türkiye'de bir sunucu açıyorsan kalitesi ve yeniliğinin oyuncular için çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü maalesef bizim oyuncularımız kaliteye ve oynanabilirliğe bakmak yerine ''hile açılıyor mu?'', ''bir şeyler kazanmak zor mu?'' gibi kriterlere önem verdiği için Türkiye bu sunucu işlerinde hep geri kalıyor. Ha bir de bağlanmışlık mevzusu var tabii. Bağlandığı sunucuyu adam ne olursa olsun bırakmıyor başka sunucuya şans vermiyor. Bu yüzden en önemlisi bu beklentilere girmemek ve ortaya hazır bir sunucu koyup player beklentin olmadan sunucunu açmak. Gelirse gelirler mantığı en iyisi yani.

Keyubu Skyblock 2019 paketi editleyip açarım büyük ihtimalle ilk gün +50 birde adakit kodu bulunca tam olur. Tüm oyunculara 32 tane elmas blok spawner ile güzel oyuncu çekilir. :):D

Sunucu açmak zor iş yha editleyip milletin önüne koyuncada çok saçma oluyor yani her sunucuda var bir emeğin olması lazım farklı eklentiler filan baya bir uğraşıyorum ben bakalım benim tutar tutmaz diye bir sorunum yok. Oynayan oyuncuların rahatlığı önemlidir hile, oyunun eğlencesi görevden göreve p4 yaptım hadi vs fln gibisinden. Baya bi uğraşmak gerekiyor sunucu açarken ama görüyoruzki editleyip açanlarda tutabiliyor neyse biraz övdükmü ne :)

kısa olarak oyunculara takma sunucu açıcaksan sunucu aç oyuncular elbet gelir sen reklamını yap eğlenceli içerikler ekle onlar severse her türlü oynanan bir sunucu olur eğer bu işi para için yapıyorsan işte o zaman tutup tutmaması seni ilgilendirir çünkü para kazancaksın.

Herkes böyle düşünürse kaliteli sunucuların sayısı bu şekilde az olmaya ve azalmaya devam eder. Sunucu sahiplerini değiştiremediğimiz sürece oyuncuları asla değiştiremeyiz

Tutmaz krdşm

Tutmaz

Tutar, elbette istikrarlı bir bicimde.

Bence hiç bulaşma,masraflı ve çok uğraştırır. Bence tutmaz (alınma senden dolayı değil)
-Minecraft türk serverlerinde artık hep aynı şeyleri görüyoruz Örneğin: Craftrise,LCTR vb. gibi bilinen sunucularda hep aynı minigamesler,aynı oyunlar ** ZATEN AYNI OYUNLARI,MİNİGAMESLERİ NEDEN BİLİNEN SUNUCULARDA OYNAMAYALIMDA SENİN SUNUCUNDA OYNAYALIM ?** sorusunu sorun kendinize bence. NOT:hevesinizi kırmaya çalışmadım,sadece hep aynı şeyler...​

Son düzenleme:
Kendi sunucuna özel sistemler getirerek bir oyuncu kitlesi oluşturursun zamanla da bu kitleni yükseltebilirsen sunucun elbette tutar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl