Sizce sadece minigames olan bir server tutar mı?

Oulcan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
Oulcan

Discord:

malimiyavir

Başlıktan da göreceğiniz gibi skywars,bedwars,hunger games,kitli hunger games,spleef,splegg,herobrine chamber gibi nostalji minigamesler ve yanına da güncel olan minigamesler ile bir server açılsa ve bunun kar amacı gütmeyen bir server olsa tutar mı? Bunu tartışalım. (OLABİLDİĞİNCE GÜNCEL SÜRÜMLER İLE GİRİLEBİLECEK.)

Neden olmasın? Örneğin practise sunucuları oynanıyor, başarılar.

şahsen oyuncu olsa Cubecraft hissini verse oynarım neden oynamayayım.

GenPVP Benim gözümde hala bir minigame ve eu da cpvp.gg gibi sunucular tamamen event tarzlı minigame sunucuları ve tutuyor kâr amacını sunucu sahibi belirler bir yerden sonra kendi imkanların yetmeyebilir.

GenPVP Benim gözümde hala bir minigame ve eu da cpvp.gg gibi sunucular tamamen event tarzlı minigame sunucuları ve tutuyor kâr amacını sunucu sahibi belirler bir yerden sonra kendi imkanların yetmeyebilir.
zaten çalışan bir insanım, amacım bu minecraft camiasına işten-okuldan gelince 1-2 saatlik kafa dağıtmak,sohbet gibi düşünebilirsiniz.

zaten çalışan bir insanım, amacım bu minecraft camiasına işten-okuldan gelince 1-2 saatlik kafa dağıtmak,sohbet gibi düşünebilirsiniz.
O zaman hiç girme serverinle ilgilenmek çok fazla aktif olman lazım benim açmama sebebim bu

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl