Sizce Piyasaya Yeni Bir Minecraft Web Scripti Gerekiyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maj0r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 23

maj0r

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
14

Discord:

majix00

Herkese merhaba,

Son zamanlarda piyasadaki web scripti ihtiyacının ciddi şekilde arttığını gözlemliyorum. Minexon ve benzeri platformların ilgisizliği, yeni çıkan alternatiflerin ise gerek tema/tasarım kalitesizliği gerekse özellik yetersizliği nedeniyle şu an piyasada LeaderOS dışında neredeyse hiçbir alternatif kalmamış durumda.

Ancak LeaderOS'un da hem lisans fiyatlarının hem de ek tema ücretlerinin yüksek olması, yeni proje açacak veya bütçesi kısıtlı olan arkadaşları oldukça zorluyor. Kullanıcıların bu konuda ciddi bir alternatif arayışında olduğunu net bir şekilde görebiliyorum.

Şu an aktif olarak veri merkezleri ve farklı projelerle ilgileniyorum ancak sektördeki bu büyük boşluğu görünce, "Acaba piyasaya gerçekten kaliteli, modern ve bütçe dostu yeni bir script kazandırmalı mıyım?" diye düşünmeden edemedim.

• Sizce piyasaya gerçekten de dişli, yeni bir web scripti gerekiyor mu?
  • Bu iş için kolları sıvamalı mıyım, böyle bir projeye talep ne olur?
Açtığım bu konuda sizlerin de fikirlerini, beklentilerini ve yanıtlarını merakla bekliyorum. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Esenlikler olsun, bende aynı proje üzerinde çalışıyorum. Bence sende yapmalısın piyasada leaderos ve zonely gibi sitelerin artması daha iyi ve güzel olur benim düşünceme göre. Kimisi sadece mc üzerine kimisi tüm oyunlar üzerine kimisi normal e-ticaret üzerine gibi gibi...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl