sizce okullar kapanırmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan s-adecefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 716
  • Etiketler Etiketler
    okular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s-adecefe

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Minecraft
sadecefe

Discord:

sadecefe#6160

Merhaba Sizce 2021 deki gibi okullar kapanırmı ?

2022'de tekrar büyük bir varyantı çıkmadığı ve aşıların etkisini yitirmediği sürece bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Normalleşme çalışmaları başladı bile tüm ülkelerde.

Bu yorumu sabitleyin buraya en fazla 2 ay veriyorum okulların kapanmasına :)

Kapanması söz konusu değildir dediler.

Maalesef ki son varyant çok etkili bir şekilde dağılıyor ve bulaşıyor. Bu kaçınılmaz gibi görünsede yine küçük bir ihtimal kapanmayabilir.

Ancak kapanma olması kesin olmasada "online-eğitim" opsiyonu yeniden yaygınlaşabilir.

Her ne kadar birçok kişiye kapanmaz gibi gelse de durum çok vahim. Şuan okulumuzda 6 sınıf kapalı durumda. Arkadaş çevremde de çok fazla yakalanan var. Kapanması ara sınıflar için kötü olsa da 11-12. sınıflar için sevindirici olabilir. Çünkü birçoğumuz bu konuda hemfikiriz ki okul sınava çalışma maratonunu aşırı önlüyor. Ben de kapanmasının iyi olacağını düşünüyorum. Eğitim için değil daha çok sağlımızın daha fazla tehlikeye girmemesi için. Kapanırsa da 2.dönemin ilk 1 ayından sonra kapanır. Zaten 15 tatil geliyor diyerek bu ara kapatmazlar.

Kapanmaz hocam, kapanmaz.

Şu durumda açık kalması bile saçma çünkü okullarda tedbirin "t" si yok, bence ikinci dönem online olur ya da derslerin 30dk ya düşürülmesi, sınıfların bölünmesi gibi önlemler gelir diye düşünüyorum çünkü durum bahsettikleri gibi iyi değil.

2021'de virüs konusunda gerçekten aşırı kötü durumlar yaşandı. 2022 yılında böyle bir şey olmadığı sürece kapanacağını düşünmemekteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl