Sizce Okullar Açılır Mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 638
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_

Stay calm, stay sharp.
Emektar
Elmaslar
238

Discord:

efeuynk

Sizce bu pandemi sürecinde okullar açılır mı ?

Bence açılıp 1-2 hafta sonra tekrar kapanır

Sizin Düşünceleriniz Nedir ?​

Son düzenleme:
8. ve 12. sınıflara açılır gibime geliyor. Hayırlısı olsun inşallah.

1-2 ay açık kalıp tekrar kapanacaktır. bu 1-2 ayda kaç tane vaka olur Allah bilir..​

Vakalar sürekli olarak artışta açılacağını sanmıyorum açılsa da gitmeyi pek düşünmüyorum ben.

Dün gece haberi duymadınız mı? YÖK, üniversiteler için bütün güz boyunca uzaktan eğitim kararı aldı. (Yani okullar, büyük ihtimal açılmaz.)

Dün gece haberi duymadınız mı? YÖK, üniversiteler için bütün güz boyunca uzaktan eğitim kararı aldı. (Yani okullar, büyük ihtimal açılmaz.)
Bence de bi zahmet açılmasın öğrenciler 1 seneden bir şey kaybetmez ama bir kere yaşıyoruz bu hayatı bıraksınlarda sağlıklı bir şekilde yaşayalım.

Bence de bi zahmet açılmasın öğrenciler 1 seneden bir şey kaybetmez ama bir kere yaşıyoruz bu hayatı bıraksınlarda sağlıklı bir şekilde yaşayalım.​

Kesinlikle katılıyorum, günlük vaka sayısı daha 1.700'lerde geziyor. Böyle bir durumda da okulların açılması hiç doğru olmaz. (Bazıları açıldı...)

Açılacağı hakkında bişe diyemem ama ben şuan 8.sınıftayım burada okullar açılmasa da kurslar açıldı. Yani okul gibi saat 8'de okula gidip öğlen tekrar gitme...Açılır mı bilmem fakat kurslar açıldıysa 1. 8. Ve 12. Sınıflara açılır diye düşünüyorum ama kesin bişe diyemem :)

Bu sene açılırmı bilmem ama şuan açılması Çok Mantıksız! Ve Bana Kalırsa ( Kişisel Düşüncem ) Bu Sene uzaktan eğitim kalsın ama unutmamak için seneye Pandemi biterse ozaman şuan ki sınıflardan devam edilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl