Sizce Nerelere Nasıl Mesaj Atmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SemihTuna34

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
54
Minecraft
Renthor

Discord:

Renthor#6935

Merhaba Değerli MC-TR Üyeleri,

Bugün Aklıma Takılan Birşeyi Sizlerle Samimi Olarak Paylaşacağım.

Sorum Ve Aklıma Takılan Şey Şu: Nasıl Mesaj Atmalıyız.

Çünkü Birçok Kişide Gördüşüm Birşey Bu, Diyelimki Birinin 200 Mesajı Var. Fakat Bu Mesajları Arkadaş Yararsız Mesajlardan Kazanabiliyor. Demek İstediğim Şey Şu, Gerektiği Yerde Gerekli Olduğu Gibi Yorum Yapalım, Yardım Edelim. Gidip Biri Birşey İstediği Zaman İnşallah Bulursun Demenin Bi Anlamı Yok. Çünkü O Kişi Senden Bunu İstememiş.

Kendim Olarak Örnek Veriyim Ben Gereksiz Mesaj Atmam Çünkü Her An Hak Yermiyim Düşüncesi İçerisindeyim. Yani Birçok Konuya Bakarım Şuan Mesaj Sayım 200 Lerde Gezebilirdi. Eğer Kimseye Yararı Dokunmayan Mesajlarım Olsaydı. Evet Tabi Benimde 3-5 Tebrik Mesajım Var Fakat Bunların Çoğu Tebriği Hakettiğini Düşündüğüm Konulara Gidiyor. Bu Konularda Genellikle Grafik Tasarımları Oluyor Çünkü Gözüme Hoş Geliyorlar. Peki Siz Böyle Sadece Yararlı Mesaj Atmaya Çalışanlardanmısınız. (Unutmayalım Çalışanlardanmısınız Dedim. Yararımız Dokunmasa Bile En Azından Çabalıyoruz) Yoksa Daha Çok Yanlış Yerlere Yanlış Konuda Mesaj Atanlardanmısınız.

Unutmayalım Kimse Kimseden Üstün Veya Düşük Seviyede Değildir. Ben Burda Çoğu Mesajının Saçma Yerlerde Olan Kişileri Sevmediğim Anlamını Kastetmiyorum. Sadece Daha Çok Yararlı Mesaj Atmaları Daha Çok Hoşuma Gidiyor.
Yorum Yaparken Üslubumuzu Koruyalım Lütfen.

IYI FORUMLAR MC-TR​

Forumda ki oyuncular konusunu bildiği ve ya o forum ile alakalı bildiği bir şey var ise yorum yapması benim tavsiyem.
Bazıları yorum yapmak için yorum yapıyor ve rahatsız ediyor.
Amacımızın insanlara yardım etmek olduğunu belirterek iyi oyunlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl