Çözüldü Sizce Nerede Reklam Vermeliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eleftnen

Play.HiraNetwork.Com
Elmaslar
65

Discord:

eleftnen

Merhabalar,
Minecraft skyblock sunucumun reklamını sizce nerde vermeliyim ?
Ücretli/Ücretsiz fark etmez. Fakat forumda keyubunun hediye ettiğini kullandım yararı biraz oldu çünkü çok fazla sunucu var ve çok fazla kullanılıyor o hediyeler o yüzden pek işe yaramadı :/
Sizce nerde reklam verebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

TEŞEKKÜRLER.

Bildirim reklamını etkileyici bir şekilde yaparsan eminim etkisi olacaktır.Şuan aklıma gelmesede biraz düşünürsen bulabilirsin.Ama mesela "1.12 emek skyblock girişte 3 demir sp" diye başlayan bir reklama kimse bakmayacaktır.

Forumların etkisi olabilir ama çok fazla reklam olunca gözükme olasılığı veya dikkat çekme olasılığı düşüyor en iyi reklam yeri Youtube youtuberlarla anlaş video çektir

İlk olarak forumlardan başlayabilirsin. Bunun yanı sıra birkaç ünlü youtuber bul. Bu youtuberların iletişim mailleri oluyor. Mail at fiyat veriyorlar.

Dostum, profesyonel bir konu tasarımcı bulursan burada reklam verebilirsin. Hem tasarımın güzelliği ile konu ilgi çeker ve daha çok insan görür diye umuyorum.

Forumların etkisi olabilir ama çok fazla reklam olunca gözükme olasılığı veya dikkat çekme olasılığı düşüyor en iyi reklam yeri Youtube youtuberlarla anlaş video çektir

İlk olarak forumlardan başlayabilirsin. Bunun yanı sıra birkaç ünlü youtuber bul. Bu youtuberların iletişim mailleri oluyor. Mail at fiyat veriyorlar.
Peki sizce minimum kaç like ve izlenim alması gerekiyor videolarının youtuberin ?

Baydoktor la anlaşabilirsinn 1 saatlik yayını 100 tl 10 dakikalık videosu 800 tl.

Bu konuda anlaşma yaptığım bir sunucu var.İstersen seninlede çalışabilirim.Kanalım %100 organiktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl