Sizce ne yapmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

viavisa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

viavisa

Merhaba, uzun zamandır minecraft sunucuları ile uğraşıyorum kendi sunucularım oldu, yönettiğim sunucular oldu, paketlerini yaptıklarım oldu vb. vb.

Bu konunun asıl amacına gelelim. Sizce kendi sunucumu açıp ilerlemelimiyim ? veya Farklı sunuculara PLUGIN/MODLU PAKETLER, YÖNETİM, LAUNCHER, TASARIM(*BANNER*, LOGO) gibi hizmetler mi satayım.

Merhaba, uzun zamandır minecraft sunucuları ile uğraşıyorum kendi sunucularım oldu, yönettiğim sunucular oldu, paketlerini yaptıklarım oldu vb. vb.

Bu konunun asıl amacına gelelim. Sizce kendi sunucumu açıp ilerlemelimiyim ? veya Farklı sunuculara PLUGIN/MODLU PAKETLER, YÖNETİM, LAUNCHER, TASARIM(*BANNER*, LOGO) gibi hizmetler mi satayım.
Dostum kendi sunucunu açacaksan bir kitlen olmalı, arkanda duran yardımcı olabilecek güvenilir biri olmalı ve en önemlisi bana göre maddi açıdan sıkıntı çekmemelisin. Bunları göz önünde bulundurabiliyorsan ve güzel bir sunucu yapabileceğine inanıyorsan şansını dene derim, kitle olmadan olmaz, kitlen varsa o ona söyler o ona diye diye sunucu gelişir emin ol.

yukardaki arkadaşın dediği gibi kitlen veya arkan olmalı bunlar yoksa bile durumunun iyi sunucu ve reklamlara fazlasıyla güzel bütçe çıkarman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl