Sizce ne sunucusu açayım? OPSkyBlock mu? Emek SkyBlock mu? Yarı OP mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DwordGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.885

OPSkyBlock Mu? Emek SkyBlock Mu?

• Bence OPSkyBlock

• Bence Emek SkyBlock

• Bence Yarı OP

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DwordGG

O Bir İnsan
Ekip Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
888
Minecraft
DwordGG

Discord:

DwordGG#2855

Merhaba arkadaşlar sunucu aömayı düşünüyorum ama hangisi tutar emin değilim. Bence OPSkyBlock tutar ama ram sıkıntısı yaşayabilirim sizce ne açmalıyım emek mi? op mu? yoksa yarıop mu?

Son düzenleme:
OPSkyBlock artık sıktı Emek SkyBlock daha heyecanlı olur diye düşünüyorum oyuncu az olsada en iyisi.

Op Skyblock herkes sevdi, sevdi oynadı ve sıkıldı. Emek Skyblock hiç tutacağını düşünmem.
Bu yüzden Orta Zorluklu bir Skyblock'u öneririm.​

Konu güncellenmiştir.

Ben skyblock önermem. Faction tarzı birşey öneririm. Yani kaç yıldır Minecraft oynuyorum ama son yıllardır OpFaction dene birşey çıktı ve Faction sunucularının zevki kalmadı. Açacaksan Faction tarzı birşeyler öneririm ama lapis, hammadde vb. şeyler olmasın. Eskisi gibi olsun. Ormanda klanlar arası savaşlar ile gelişilsin. Yani eskiden OpFaction olmadığı zamanki sunucular gibi olsun. Lapis vb. şeyler olmasın. Artık böyle sunucular bulunmuyor. Denemekte fayda var bence :D

Kendini Skyblock olarak sınırlama. Zaten OPSkyblock sunucuları aldı başını gidiyor.
Daha zor bir şey düşün. Olmayan ve global bir şey.
Buradan OPSKYBLOCK SUNUCU SAHİPLERİNE sesleniyorum!

Artık elmas blok spawner devri geçti, "elmas blok spawner spawneri" yapmalısınız...

OPSkyblock nedir bilmiyorum fakat Emek tarzı Elmasssss bedava, Altın bedavaaa olmayan sunucu olursa güzel olur.

Merhaba arkadaşlar sunucu aömayı düşünüyorum ama hangisi tutar emin değilim. Bence OPSkyBlock tutar ama ram sıkıntısı yaşayabilirim sizce ne açmalıyım emek mi? op mu? yoksa yarıop mu?
Dostum açacaksan emek açmalısın.
Tamam emek de nasıl emek?
Pay to win sistemli oldukları için tüm emek sunucuları tutmuyor.
Tabii para kazanmak istiyorsun ama sunucunu Pay to win yapmayacaksın.
Tek yapman gereken zor yapmak.
Ama o zorluklar yanında abartılı olmayacak şekilde ek içerikler satabilirsin.
Mesela tarımı hızlandıran bir iksir.
Veya buna benzer yükseltme iksirlerini satabilirsin.​

Bence En İyisi Yarı Op olsun. Artık OPSkyblock Sıktı Ki Emek Skyblogun Tutacagınıda Sanmam.

Kendini Skyblock olarak sınırlama. Zaten OPSkyblock sunucuları aldı başını gidiyor.
Daha zor bir şey düşün. Olmayan ve global bir şey.
Buradan OPSKYBLOCK SUNUCU SAHİPLERİNE sesleniyorum!

Artık elmas blok spawner devri geçti, "elmas blok spawner spawneri" yapmalısınız...
oha çok yaratıcı :DS:ASD:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl