Tasarım Sizce Nasıl Olmuş Konu Tasarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirRCC

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
W_Emir

Discord:

emirbey00

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
CorelyDesing

Tasarımda Orta Süredir Uğraşıyorum ve Konu Tasarım Yaptım. Usta Değilim Acemide Sayılmam. Böyle Bir şeyler Yaptım. Sizce Daha Neler Eklenebilir. Beğenen Olursa Canva Linkini Veririm.

Son düzenleme:
CorelyDesing

Tasarımda Orta Süredir Uğraşıyorum ve Konu Tasarım Yaptım. Usta Değilim Acemide Sayılmam. Böyle Bir şeyler Yaptım. Sizce Daha Neler Eklenebilir. Beğenen Olursa Canva Linkini Veririm.
Sistemler kismi buyuk olmus gibi tablo seklinde yapsniz daha iyi dururdu bence renk tonlarida garip kacmis.

Sistemler kismi buyuk olmus gibi tablo seklinde yapsniz daha iyi dururdu bence renk tonlarida garip kacmis.
Evet biliyorum renkleri, sistemleride. Sistemlerde eklenebilicek bir şeyler gelmedi. tablo şeklinde yapıcaktım ama vazgeçtim ufaktan ufağa başlamak istedim renk tonlarıda belirli bir renk tonu aklımda yoktu.

Evet biliyorum renkleri, sistemleride. Sistemlerde eklenebilicek bir şeyler gelmedi. tablo şeklinde yapıcaktım ama vazgeçtim ufaktan ufağa başlamak istedim renk tonlarıda belirli bir renk tonu aklımda yoktu.
Ps havasi vermedi cava havasi verdi nedense garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl