Sizce Nasıl Bir Yıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Swoxyii_Ahmet

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
RussHald

Discord:

russhalddev.

Merhaba MC-TR Üyeleri;

Uzatmadan konuya gireyim. Sizce 2025 senesi nasıl bir yıldı. İlişkiniz, aile içi, dostluklarınız, kazandıklarınız, kaybettikleriniz
geneliyle nasıl geçti?

Benimkini merak edecek olursanız canımdan çok sevdiğim dostumu kanser nedeni ile kaybettim. Kendisi çok güçlüydü
böbrek lazım kanka bana lazım kesip vereyimmi hastaneye kadar zamanımız varmı diye sorardı. Allah sizlere musmutlu yıllar
nasip etsin inşallah. Şimdiden yorumlarınız bekliyorum.

Mutlu Yıllar...

Bașınız Sağolsun zor durum Allah birdaha öyle bir acı yașatmasın bana göre yine berbat bir yıldı 2020'den sonra bütün yıllar kötü geçiyor nedense 🥲

Bașınız Sağolsun zor durum Allah birdaha öyle bir acı yașatmasın bana göre yine berbat bir yıldı 2020'den sonra bütün yıllar kötü geçiyor nedense 🥲
Teşekkür ederim.
Acısını çekmek zor ama dayanıyorum bir şekilde...

365 günden oluşan bir yıldı. (6 saati boşver)

Merhaba MC-TR Üyeleri;

Uzatmadan konuya gireyim. Sizce 2025 senesi nasıl bir yıldı. İlişkiniz, aile içi, dostluklarınız, kazandıklarınız, kaybettikleriniz
geneliyle nasıl geçti?

Benimkini merak edecek olursanız canımdan çok sevdiğim dostumu kanser nedeni ile kaybettim. Kendisi çok güçlüydü
böbrek lazım kanka bana lazım kesip vereyimmi hastaneye kadar zamanımız varmı diye sorardı. Allah sizlere musmutlu yıllar

Mutlu Yıllar...
Bașınız Sağolsun Yoğun ama güzeldi, bana çok şey kattı bu yıl

Merhaba MC-TR Üyeleri;

geneliyle nasıl geçti?

Mutlu Yıllar...
Ortalama düzeyde

Bașınız Sağolsun Yoğun ama güzeldi, bana çok şey kattı özellikle bu yıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl