SİZCE NASIL BİR EKLENTİ GELİYOR TAHMİN EDİN

rksoftware

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
129
Minecraft
Vixians

Discord:

vixians

1786190544246.webp

Sizce eklentinin amacı ne olabilir (amacı bellide olayı ne sizce)
güzel tahminleri alalım bakalım :grinning:

Yanlamasına sonuna kadar kırıyor değil mi kesin öyle

Yanlamasına sonuna kadar kırıyor değil mi kesin öyle
otomatik piston eklentisi ama guili hologramlı partikül destekliyor birde bu aynı madenci minyon gibi birşey yakıt koyma menüsü var yakıt ile besliyorsun ve geliştirmeleri var geliştirdikce kırma hızı menzili ve depo alanı artıyor (evet depo sistemide var kendi, deposu oluyor)

otomatik piston eklentisi ama guili hologramlı partikül destekliyor birde bu aynı madenci minyon gibi birşey yakıt koyma menüsü var yakıt ile besliyorsun ve geliştirmeleri var geliştirdikce kırma hızı menzili ve depo alanı artıyor (evet depo sistemide var kendi, deposu oluyor)
Eline Sağlık farklılık iyidir düz b iişe yarmayan pistonlara bi anaç eklemek güzel olmuş bana göre kullanılabilir

Eline Sağlık farklılık iyidir düz b iişe yarmayan pistonlara bi anaç eklemek güzel olmuş bana göre kullanılabilir
değerli yorumun için teşekkür ederim başta skyblock paketi için dedimki milletin yaptığı piston eklentisini kullanmayayım dedim ve sonra aklıma geldi çok sade olduğu sonra aklıma böyle bir fikir geldi işte bende yapayom dedim mis gibi oldu ama birsürü özellik var daha beklemede kalın

değerli yorumun için teşekkür ederim başta skyblock paketi için dedimki milletin yaptığı piston eklentisini kullanmayayım dedim ve sonra aklıma geldi çok sade olduğu sonra aklıma böyle bir fikir geldi işte bende yapayom dedim mis gibi oldu ama birsürü özellik var daha beklemede kalın
İşte bunlar hep yenilik güzel dokunuşlar ama hala piyasa basit hazır paket sunuculardan geçilmiyor bu tarz ufak ama yararlı güzel şeyler geliştirseler ekleseler bu durum yaygınlaşsa hem farklılık olacak hem güzel olacak bakalım durumlar ne olacak

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl