Çözüldü Sizce Minexon mu LeaderOS mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IEvilMoon_

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
10
Merhabalar Yakın Zamanda Açılacak Olan Minecraft Sunucumuz için WebSkript'e Karar Veremedik ve Sizlere Sormak istedik

Sizce Hangisini Tercih Etmeliyiz Minexon mu LeaderOS mi?

Merhabalar Yakın Zamanda Açılacak Olan Minecraft Sunucumuz için WebSkript'e Karar Veremedik ve Sizlere Sormak istedik

LeaderOS tarafındayım ben kendi tercihim ama los daha iyi geliyor bana.

Minexon desteği uzun süredir pasif diğeri ise fiyat olarak tuzlu ve alt paketlerinde hiçbir özelliği yok türkiye içerisinde tercih edebileceğin tek websc olacaktır. Yurtdışındaki seçeneklere yönelebilirsin

LeaderOS daha fazla destek veriyor. Her ikisini de kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki LeaderOS paneli daha akıcı ve opsiyonlar kullanıcıyı daha az yoracak şekilde hazırlanmış, LeaderOS kullanmanızı öneririm.

Leaderos hem destek hem de özellik olarak bence daha iyi bir hizmet sağlıyor.

LeaderOS Minexondan çok daha önde. Kullanışı daha basit ve hızlı, desteklediği ve sunduğu eklentiler daha fazla. İkisinin de wiki sayfasını inceleyip karar verebilirsin.

gAXtNnK.jpeg

fiyat konusunda sorun yoksa leaderos öneririm (kendi şahsi kullanım tecrübeme göre)

minexon kullanıyorum mcthemes temasını kullanıyordum fakat destekleri pasif ve temayı kullanamıyordum 3 aydır mecburen leaderos geçtim tercihim leaderos kullanılabilirsin

LeaderOS dan daha iyisi yok türkiyede yurtdışında da baya başarılı konumdalar.

Store dışında bir şey yapmayacaksanız tebex öneririm 1 tane tema alıp rahatınıza bakabilirsiniz.

Kanka tabikiide LeaderOS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl