Sizce Minecraft Live 2020'de Ne Güncellemesi Duyurulacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
MINECON 2020 etkinliği, COVID-19'dan dolayı ertelendi. Hal böyle olunca da Mojang Studios, ismini Minecraft Live 2020 yapıp Ekim ayına erteledi. Bununla birlikte de Minecraft'ın resmi Youtube kanalında bu etkinliğine dair bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu tanıtım videosunda ise etkinlikte büyük güncellemelerin tanıtılacağı yazıyordu. Peki, sizce ne duyurulacak?

1599399930641.png

Resimde Anahtar Ve Küçük Zombi Var. Bence Bunları Kafaları Estiği İçin Resime Eklediklerini Sanmıyorum.
Şahsen Zombinin Mağara Güncellemesi, Anahtarın İse Yeni Redstone Malzemelerinin Geleceğini Söylediklerini Düşünüyorum

Son düzenleme:
Sanırım yeni eşyalar gelebilir veya farklı değişik birşeyler eklemişlerdir.

Resimde Anahtar Ve Küçük Zombi Var. Bence Bunları Kafaları Estiği İçin Resime Eklediklerini Sanmıyorum.
Şahsen Zombinin Mağara Güncellemesi, Anahtarın İse Yeni Redstone Malzemelerinin Geleceğini Söylediklerini Düşünüyorum​

Kesinlikle katılıyorum, ben de resme odaklandım ama alakalı bir şey bulamadım. Artık güncellemeyi 1 Ekim'de ki etkinlikte göreceğiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl