Sizce MC-TR alemindeki en güvenilir satıcı/takım kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrD3mons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.092
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eklenti paketi yaptırmak istiyorsanız, discord üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Gerekli örneklerimizi sunarız ve sizi memnun etmek için elimizden geleni yaparız. Discord: Yusuf#0006

Ayrıca burada bir takım üyesinin gelipte hala yorumlarda x bir satıcıya laflar atması, konu ile alakasız bir şekilde mesajlar atması, onu iğnelemesi pek hoş değil. Umarım kendinize çeki düzen verirsiniz.

kan çıkar, yapmayın böyle şeyler. :ayaya:

Harbi ban yemiş ASdchuAScjADNcmk

1 gün sürmedi aga, hızını alamayıp bize falan sektirme şimdi..

Tabiki en güvenilir satıcı benim ;)

Inception ile ilgili bir problem yaşamadım.Hala map yapıyolar çok yardımcı oldular hem almadan önce hem aldıktan sonra.

en iyi takım @Aronshire 'nin olabilir bence aşırı güvenilir müthiş yihuu takımdır yani o rise ruins

Hiçbir perm veya hiçbir görev bozuk olmaz yani yazmamak için zor tutuyorum kendimi de çok saçma konuşuyorsunuz allah için tonlarca adama sattığım hatta yurt dışına bile sattığım ürünü sence ben bilmiyor muyum. Benim paketlerimi ayarlaması veya anlaması zor olabilir bunda hak veriyorum çünkü ben bana özgü olması için çok fazla kendim eklenti yazarım çok fazla kendim bir şeyler eklerim müşteri alınca da eğer biraz üşengeç ise tabiri caiz ise, sizin gibi tepki verir. Ancak eğer iyi bir sunucu kurmak isteyen azimli adam da ürünün bu kadar geniş kapsamlı ve her yöne çekilebilirliği için çok sevinir. Başka paketlerin çoğunun mekanizması çok benzerdir o yüzden aşinasınızdır şak şak diye düzenlersiniz ancak benimkiler bambaşka olduğu için önce bir bakmanız lazım incelemeniz lazım sormanız lazım, hazır ürün almasına rağmen bir şeyleri düzenlemek istemeyen adama da bu çok zor gelebilir. Bu durumda da bana yazman gerekir senin, ancak bana yazmadan destek almadan gelip etrafa "offfffffff yapamadımmmmmmmmm, kötü pakettttttttttttttt, çalışmıyorrrrrrrrr" dersen olmaz bu iş. Bekliyorum mesajınızı discord adınız ne ise.

>>TheLegend<<#6052
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kendi düzeltmesi gerekiyorsa neden size ücret verip hazır paket alsın ki

Merhaba arkadaşlar , burda deneyimlerinize dayanarak en güvendiğiniz kişiyi veya takımı etiketlerseniz herkese destek çıkmış olursunuz :) Bende plugin paketi yaptıracağım sizin görüşlerinizle yola çıkarım.
Satıcı olarak: Can147 bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl