SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Elmaslar
- 415
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Haklısınız. Örneğin özel bir kazma skripti. Çok detaylı ve kullanışlı bir skript olacak.kaliteli bir skriptten kastımız ne acaba bence skriptin türü çok önemli bu konuda mesela renk skripti nerde anti hile skripti nerede
xJaros
piyasa fiyatı hakkında bir fikrim yok ama düzgün bir skript olucaksa piyasanın bir tık üstünde olabilir tabi piyasayı da iyi araştırmak gerekirHaklısınız. Örneğin özel bir kazma skripti. Çok detaylı ve kullanışlı bir skript olacak.

bimunora
Satın almayı bırakın, savaş suçu işlediğiniz gerekçesi ile hakkınızda şikayette bulunurdum.Plugin gibi bayağı da ayrıntılı bir skript.
Corrsy#7006
Anlayamadım?Satın almayı bırakın, savaş suçu işlediğiniz gerekçesi ile hakkınızda şikayette bulunurdum.

bimunora
Büyük bir eklenti gibi detaylı bir şeyi Skript ile yapmak hiç sağlıklı olmayacağı gibi, Skript'in geliştirilme amacına ters düşmektedir. Böyle bir şeyi yapmanız sadece sunucuyu kötü etkiler ki ben de bir kullanıcı olarak böyle bir etkenin sunucumuz etkilemesini istemem.Anlayamadım?
Düzgün yazıldığı sürece kötü etkilemez. Tabii gidipde saçma sapan bir şey yapmadığın sürece ki plugindede saçma sapan bir şey yapsan hemen hemen aynı etkiyi yaratır.Büyük bir eklenti gibi detaylı bir şeyi Skript ile yapmak hiç sağlıklı olmayacağı gibi, Skript'in geliştirilme amacına ters düşmektedir. Böyle bir şeyi yapmanız sadece sunucuyu kötü etkiler ki ben de bir kullanıcı olarak böyle bir etkenin sunucumuz etkilemesini istemem.

bimunora
İkisinde de düzgün bir şey yapsan bile Skript, Java'dan en az 10 kat daha kötü olur.Düzgün yazıldığı sürece kötü etkilemez. Tabii gidipde saçma sapan bir şey yapmadığın sürece ki plugindede saçma sapan bir şey yapsan hemen hemen aynı etkiyi yaratır.
Skript düzgün kodlandığı sürece böyle birşey yapmaz aynı şekilde Eklenti gibi çalışır sadece eklentini sunucuya verceği yükü o Skript aynı şekilde Sunucuya verir biraz farklılık olur sadece.Büyük bir eklenti gibi detaylı bir şeyi Skript ile yapmak hiç sağlıklı olmayacağı gibi, Skript'in geliştirilme amacına ters düşmektedir. Böyle bir şeyi yapmanız sadece sunucuyu kötü etkiler ki ben de bir kullanıcı olarak böyle bir etkenin sunucumuz etkilemesini istemem.

bimunora
Skript'in popüler forumlarından birinde geçen konuşmada NB_SUL ve Ana Skript eklentisi ile Skript'in birçok alt eklentisini geliştiren ShaneBee'nin konuşmasını doğruca sizler için çeviriyorum.Skript düzgün kodlandığı sürece böyle birşey yapmaz aynı şekilde Eklenti gibi çalışır sadece eklentini sunucuya verceği yükü o Skript aynı şekilde Sunucuya verir biraz farklılık olur sadece.
Inxity#3240
Düzgün kodlansa da performans açısında fark olur. Geniş çaplı skriptler java eklentilerden daha performanssızdır.Skript düzgün kodlandığı sürece böyle birşey yapmaz aynı şekilde Eklenti gibi çalışır sadece eklentini sunucuya verceği yükü o Skript aynı şekilde Sunucuya verir biraz farklılık olur sadece.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!