Sizce Itemsadder kullanılmalı mı, sade bir minecraft deneyimi daha mı iyi olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shafuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shafuq

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
36

Discord:

Shafuq

Halihazırda birçok hazırladığım paket bulunuyor.

Hepsinde Itemsadder ve kaynak paketi kullanıldı, ama şu sıralar Itemsadder kullanmadan sade bir deneyim daha mı iyi olur diye düşünüyorum.

Şu anda Towny üzerinde yoğunlaştım (Survival, Towny, Skyblock paketlerim hazır).

Ben, uğraşılmış MMORPG elementleri bulunan sunucuları seviyorum. Çeşitli Minecraft deneyimlerinde normalde bulunmayan şeyleri oyuna ekleyip kendi sistemlerimle sunucumu eşsiz bir hale getirmek gibi bir tutkum var. Ancak, çoğunuzun bildiği gibi farklı sistemli ve kaynak paketli sunucular açmak hem zaman hem de maddi açıdan zorlayıcı olabiliyor.

Ana konumuza gelelim; Minecraft Türkiye piyasasında 10 yıldır bulunmaktayım ve gözlemlerim bana oyuncuların emek gerektiren sunuculardan ziyade sade ve PVP deneyimi yüksek sunuculara rağbet gösterdiğini fark ettirdi.

Sizce yalın bir Towny deneyimi (spawn noktası dahi olmayan) mantıklı mı?

Örneklendirme yapmıyorum çünkü isimlerini anmak istemiyorum, ancak ekonomisi, paketi her şeyiyle stabil ve optimize bir paket hazırlayıp oyunculara ufak kendi dokunuşlarımı hissettirecek sade bir Towny deneyimi mi sunsam diye düşünüyorum.

Elbette bazı farklılıklar olacaktır, ama ne yapacağıma emin olamıyorum. Herkesin fikrini bekliyorum. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

İyi forumlar dilerim!

İtemsadder, sunucu temasında tasarımlar kullanıldığında örneğin sunucunun teması korsan ise, korsan temalı taglar - korsan temalı esc menü ve korsan temalı guiler o sunucuyu çok havalı ve şık yapardı. Eğer itemsadder tasarımları lazımsa Wellsetups olarak size yardım edebiliriz

İtemsadder, sunucu temasında tasarımlar kullanıldığında örneğin sunucunun teması korsan ise, korsan temalı taglar - korsan temalı esc menü ve korsan temalı guiler o sunucuyu çok havalı ve şık yapardı. Eğer itemsadder tasarımları lazımsa Wellsetups olarak size yardım edebiliriz
İlginiz için teşekkür ederim, ihtiyaç anında aklımda bulunucaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl