Çözüldü Sizce İdeal Sürüm Kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkanito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.336

Sizce İdeal Faction Sürümü?

• 1.8.x

Oy: 10 62,5%
  • 1.9.x

Oy: 1 6,3%
  • 1.9 - 1.13

Oy: 1 6,3%
  • 1.13

Oy: 4 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkanito

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
JSRainbow

Discord:

Rainbow #4039

Merhaba forum üyeleri sizden kısa bi yardım isteyeceğim. RPG tabanlı Faction sunucusu tasarlamak tayız.SUPERGUİLDS eklentisi yüzünden sunucuyu 1.9 açmayı planlıyoruz ama 1.9 pek aktif kullanılan bir sürüm değil. Sizce hangi sürümde sunucuyu açmalıyım yukarıda ki anketten oylarsanız çok sevinirim.

Diamond-Block-Wallpaper-minecraft-37763097-1920-1080.jpg

Arena PvP, OpSkyblock, OpFaction, Faction, Skyblock vb. bölümlerde açacaksanız 1.8x önerimdir. Ama ConConCraft, Survival oyunları için önerim 1.9 ve üstü sürümler.

Merhaba forum üyeleri sizden kısa bi yardım isteyeceğim. RPG tabanlı Faction sunucusu tasarlamak tayız.SUPERGUİLDS eklentisi yüzünden sunucuyu 1.9 açmayı planlıyoruz ama 1.9 pek aktif kullanılan bir sürüm değil. Sizce hangi sürümde sunucuyu açmalıyım yukarıda ki anketten oylarsanız çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 65776

Minecraft on genel kitlesi 1.8. Takılıyor. Yalnız 1.9 yapman ciddi anlamda gerekiyorsa yapabilirsin çok.

İdeal sürüm bana kalırsa 1.8 ancak 1.8 ile 1.13.x desteği yaparsan güzel olur :D

Ben bunu bir süre önce UnioCraft sunucusunun kurucusu olan yiğit abiye sormuştum bana 1.12 cevabını vermişti neden olarakta o sürümde birçok bugların düzeltiğini söylemişti.

Kim ne derse desin her türlü 1.8 i seçerim.Bana her şeyin tadını veren 1.8 sürümüdür.

Eklenti yazabilecek bir ekibiniz varsa 1.13.2 yani en güncel ve stabil sürüm. Diğer türlü zorluk çekersiniz o durumda ise 1.12.2 idealdir.

İdeal sürüm 1.8x fakat survival sunucusu açıcaksan 1.13x tavsiye ediyorum, daha fazla özellik var.

1.8.x fakat concon falan açacak arkadaşlar 1.12.x seçmesini öneririm.

1.12.2 açıp 1.8 e kadar destek verirsin 1. 8 pvpsi kurarsın olur biter.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her zaman en güncel en iyisidir.

1.8 gayet iyi bence.

Herkes 1.8 - 1.8x söylerler fakat herkes için 1.12 üstü daha şık durur ama insanların beyinleri 1.8'de kaldığından her zaman onu tercih ederler.

@Furkanito 1.8.x - 1.11.x yap isteyen istediği sürümle girsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl