Sizce hangisini kodlamalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Scropy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 859
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scropy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
Scropy

Discord:

scropy

Arkadaşlar sizce claim eklentisi mi kodlamalıyım? towny eklentisi mi? piyasanın şuanda hangisine ihtiyacı var bir diğer deyişle hangisi tutar?

Piyasadaki towny sunucularının hepsinin aynı eklentiyi kullandığını, bu eklentinin komut tabanlı, oyuncular açısından anlaması ve kullanması zor olduğunu farkettim ve birkaç kaç hafta önce gui tabanlı bir towny eklentisi kodlamaya başladım ancak birkaç müşterim tarafından claim eklentisi isteği geldi hal böyle olunca hangi eklentiyi kodlamam gerektiğinde kararsız kaldım. Towny eklentisi de claim eklentisi gibi chunk tabanlı olduğundan dolayı bu eklentiyi claim eklentisine çevirmek çok zor olmayacak. Sizce hangisini yapmalıyım?

image.png

image.png

Claim eklentisi kodlayabilirsin, piyasada adam akıllı claim eklentisi yok.

Arkadaşlar sizce claim eklentisi mi kodlamalıyım? towny eklentisi mi? piyasanın şuanda hangisine ihtiyacı var bir diğer deyişle hangisi tutar?

Piyasadaki towny sunucularının hepsinin aynı eklentiyi kullandığını, bu eklentinin komut tabanlı, oyuncular açısından anlaması ve kullanması zor olduğunu farkettim ve birkaç kaç hafta önce gui tabanlı bir towny eklentisi kodlamaya başladım ancak birkaç müşterim tarafından claim eklentisi isteği geldi hal böyle olunca hangi eklentiyi kodlamam gerektiğinde kararsız kaldım. Towny eklentisi de claim eklentisi gibi chunk tabanlı olduğundan dolayı bu eklentiyi claim eklentisine çevirmek çok zor olmayacak. Sizce hangisini yapmalıyım?

image.png

image.png

Hedef kitleniz Tr mi yoksa global mi? Ona göre yanıtlayayım.

image.png

image.png

İlk claimi kodlamanızı tavsiye ederim zaten chunk tabanlı olacağı için towny yi kodlamanında sıfırdan kadar uzun süreceğini sanmam.

Towny eklentisi addons ile birlikte bayağı çeşitlilik sağlıyor ama aynı durum claim sisteminde bulunmuyor, Claim sistemi yapmanızı tavsiye ederim.

@Scropy kardeş sözlerimizemi inanmadın adam akılı claim plugini yok :) Canın Sağolsun

Bu arada claim eklentisini kodlamaya başladım şuana kadar çıkan claim eklentilerinde olan tüm özellikleri tamamladıktan sonra sizlerin fikirleriyle ortaya daha farklı bir eklenti çıkarmak istiyorum. En yakın zamanda claim eklentisinden spoiler içeren bir konu açacağım ve bu konuda herkesin fikirlerini alacağım

Birazcık SpigotMC Premium'a göz atmanızı öneriyorum. Çok daha iyi fikirler var. İyi fikirden kastım adam yapmış eklentiyi ama yarım yamalak yapmış veya bırakmış geliştirmeyi başka yapan yok ise satılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl