ilovemaju
Survival Sunucusu Kurmuştum Bilgim Var OlabilirSurvival Öneririrm Eğer Elinizde Sağlam Bir Şeyler Varsa Piyasada Adam Akıllı Sunucu Yok Çünkü
ilovemaju
SkyBlockta Olabilir Ama Taban Sürümü 1.19 Veya 1.20 Tabanlı Olması Ayriyetten Hazır Paketten İbaret Olmayan Bir Şeyler Çıkartmanız Lazım Çoğu Açılan SkyBlock Sunucusuna Bakıyorum Sistemler Hep Aynı Başlığa Şu Kadar Para Ödül Yazıyorlar Ama Sunucu BomBoş Biz Bundan Bi Şey Anlamayız Öncelik Sunucunun İçerisinde İnsanları Tatmin Edicek Sistmelerin OlmasıSurvival Sunucusu Kurmuştum Bilgim Var Olabilir
Shafuq
Mesela Ne Tarz Şeyler Ekleyebilirim Faction Açarsam Oyuncu Kazanbileceğim TürdenSana samimi bir tavsiyem var;
Survival, Skyblock, Towny vb. açacağına biraz daha kafa patlatıp sağlam bir faction açıp piyasaya giriş yap ama gidip te dandirik OP kafasına girme! Şuan güncelde çok az faction kaldı bu türü canlandırmak bizlerin elinde :)
Shafuq
Ehm, modu biz seçtik içeriği de biz seçiyorsak sunucuyu biz açalım...Mesela Ne Tarz Şeyler Ekleyebilirim Faction Açarsam Oyuncu Kazanbileceğim Türden
OlabilirEhm, modu biz seçtik içeriği de biz seçiyorsak sunucuyu biz açalım...
Şaka bir kenara eski paketleri inceleyebilirsin. PVP maden vb. eklersin ve İtemsadder - Mythicmobs eklentileriyle sunucuyu üst seviyeye taşırsın.
ilovemaju
swoxyi
SkyBlock sunucusu olabilir kendinize özgü fikirler ile kendi sunucunuzu diğer sunuculardan farklı kılıp ciddi bir kitleye hitap edebilirsiniz.Bir Sunucu Planlama Pluginler fln Herşey Hazır ama Hangi Sunucu Türünü Açsam Diye Düşünüyorum Sizce Hangi Sunucu Türünü Açmalıyı
Towny veya Survival olabilir şu anda en çok oynanan oyunlar .Bir Sunucu Planlama Pluginler fln Herşey Hazır ama Hangi Sunucu Türünü Açsam Diye Düşünüyorum Sizce Hangi Sunucu Türünü Açmalıyı
sergenk55
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!