Sizce hangi prefix şekli daha hoş? ItemsAdder mı gradient renkli rütbeler mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murtatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 998
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murtatan

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
90
Minecraft
Murtatan

Discord:

Murtatan

1717935806318.png

Berat'ın kim olduğunu sormayın :D

Ekran görüntüsü 2024-05-10 222623.png

Son zamanlarda bir furya var, herkes BetterRanks kullanıyor. Bence o kadar da hoş gözükmüyor. Sizin fikirleriniz ne?

Son zamanlarda bir furya var, herkes BetterRanks kullanıyor. Bence o kadar da hoş gözükmüyor. Sizin fikirleriniz ne?
Güzel duran bir BetterRanks rütbesi yapmak zor iş ve genelde MC ile alakasız duruyor. Ayrıca gradient için de ben özel font tercih etmezdim, Minecraft'ın varsayılan fontu daha uyumlu duruyor bana göre.

Bu arada bir tavsiye verecek olursam lütfen kalın font kullanacak iseniz (&l) rütbelerin tüm yazılarını büyük harfle yapın (KURUCU gibi).

betterranks.png

Aktif olarak kullanıyorum. İşini iyi yapan birine denk gelirseniz bence gayet güzel işler çıkarıyorlar ortaya.
Tavsiyem TitanStudios <3

Ekli dosyayı görüntüle 242697
Aktif olarak kullanıyorum. İşini iyi yapan birine denk gelirseniz bence gayet güzel işler çıkarıyorlar ortaya.
Tavsiyem TitanStudios <3
Bak bunlar güzel duruyor işte, seni gayet güzel götürürler.

Itemsadder tasarımları genellikle daha hoş ve daha çekici duruyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aslında bu biraz da tasarıma bağlı bir şey. Rütbeler sade 9px tag gibi de durabilir Metal War grafiklerinden çıkmış gibi de durabilir. Önemli olan rütbenin sunucu dizaynı ile uyumu denilebilir bence.

Önemli olan müşterinin istediği tarz ve 9px tag sadece düz renk kutunun üzerine yazı yazmaktan ibaret

Önemli olan müşterinin istediği tarz ve 9px tag sadece düz renk kutunun üzerine yazı yazmaktan ibaret
9px tagı araya katmamın amacı tasarım çeşitlilğinin fazla olması ama aynı zamanda tüm çeşitlerin uyumlu olmaması. mmoRPG türü sunucular için detaylı rütbeler şık dururken bu durum daha farklı türler için değişkenlik gösterebilir.

Zevk meselesi, Bence sade olması daha iyi ama paketi kullanacak kişinin istekleri doğrultusunda karar verilmesi daha iyi olacaktır.

@TorkauL hocam siz neden itemsadder ile yapmıyorsunuz :D

9px tagı araya katmamın amacı tasarım çeşitlilğinin fazla olması ama aynı zamanda tüm çeşitlerin uyumlu olmaması. mmoRPG türü sunucular için detaylı rütbeler şık dururken bu durum daha farklı türler için değişkenlik gösterebilir.
9px bir tasarımda çeşitlilik fazla olamaz

9px tasarımda çeşitlilikten bahsetmiyorum, tüm tag tasarım türlerinde çeşitlilikten bahsediyorum
en fazla 22px e kadar çıkabiliyor fakat 22px de bile çeşitlilik fazla olamaz.
Sadece renkler ve tema değişik olur o kadar onun haricinde neredeyse biribirinin kopyası olur ama tabii bu tasarımcının ne kadar iyi bir tasarımcı olacağına kalmış bir iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl