Çözüldü Sizce hangi pluginleri sileyim gereksiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 802
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

crates plus veya crazycrates den birini seçmelisin tercihim crazycrates.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pingplayer anticow agarhalib ne oldunu bilmiyom ama gereksiz ıslandborder lazım olmuyan bir eklenti lockette yerine lockette pro kullan

Skript ve eklentileri çok gereksiz buluyorum.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış bir düşünce gereksiz diye bir plugin yok . Her pluginin bir amacı olur yane her plugin bir işe yarar . Bunu biz değil sen bulacaksın . Sunucuya gir kullanmadığın neler var onlara bakman gerek .

Kullandığım gereksiz skript addon varmı diye nasıl bakarım

Şöyle diyim şimdi gereksiz diyorsun'da Senin sunucun nedir Örnek: Skyblock ya da faction onu belirtirsen ona göre yardımcı olabiliriz genelde pluginler gerekli oldukların'dan dolayı kodlanıyor gereksiz deme bence ve hangilerinin gerekli olup olmadığını senin anlaman lazım nasıl diyim şöyle izah ediyim Sen nasıl bir çeşit sunucu istiyorsan istediğin pluginleri kurucaksın düzenliceksin ve benzeri Sanırsam sunucun Skyblock olucak Ss'de anladığım kadarıyla Sunucunun sitesi yoksa WebSend'i silebilirsin SpigotPlugini bilmiyorum Skript olarak birşey kaydetmiyorsan kaydedtirmiyorsan Skript yaml'ı silebilirsin sunucun BungeeCord Değilse İpWhitelist'i silebilirsin AgarthaLib'i bilmiyorum Ve Sunucun'da 3-4Tane koruma crash paket göndermeme gibi pluginler mevcut fazla gibi 2tane kasa plugini var içlerinden beğendiğim benim CrayzCrates CratesPlus'u silebilirsin bu kadar

Neyse Çok Uzattım Kolay gelsin işşsiz gibi okucaksan sana bravo neyse birşey olursa yazarsın

Şöyle diyim şimdi gereksiz diyorsun'da Senin sunucun nedir Örnek: Skyblock ya da faction onu belirtirsen ona göre yardımcı olabiliriz genelde pluginler gerekli oldukların'dan dolayı kodlanıyor gereksiz deme bence ve hangilerinin gerekli olup olmadığını senin anlaman lazım nasıl diyim şöyle izah ediyim Sen nasıl bir çeşit sunucu istiyorsan istediğin pluginleri kurucaksın düzenliceksin ve benzeri Sanırsam sunucun Skyblock olucak Ss'de anladığım kadarıyla Sunucunun sitesi yoksa WebSend'i silebilirsin SpigotPlugini bilmiyorum Skript olarak birşey kaydetmiyorsan kaydedtirmiyorsan Skript yaml'ı silebilirsin sunucun BungeeCord Değilse İpWhitelist'i silebilirsin AgarthaLib'i bilmiyorum Ve Sunucun'da 3-4Tane koruma crash paket göndermeme gibi pluginler mevcut fazla gibi 2tane kasa plugini var içlerinden beğendiğim benim CrayzCrates CratesPlus'u silebilirsin bu kadar

Neyse Çok Uzattım Kolay gelsin işşsiz gibi okucaksan sana bravo neyse birşey olursa yazarsın
Sunucum skyblock gereksiz pl derken şunu demek istedim orda bir sürü addon var hangisini kulanıyorum acaba hangisi gereksiz vede koruma pluginlerinden hangisini siliyim gereksiz?

Crazy Crates eklentisi kalsın. Diğer kasa eklentisini silmeni öneririm.

Üstdeki konuşma'dada yazmıştım tekrar yazayım

Sunucunun sitesi yoksa WebSend'i silebilirsin SpigotPlugini bilmiyorum Skript olarak birşey kaydetmiyorsan kaydedtirmiyorsan Skript yaml'ı silebilirsin sunucun BungeeCord Değilse İpWhitelist'i silebilirsin AgarthaLib'i bilmiyorum Ve Sunucun'da 3-4Tane koruma crash paket göndermeme gibi pluginler mevcut fazla gibi 2tane kasa plugini var içlerinden beğendiğim benim CrayzCrates CratesPlus'u silebilirsin bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl