Çözüldü Sizce Hangi Paketi Almalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 847
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanck

Allah'ım Bana Ender İncisi Ver
Elmaslar
13
Minecraft
Crackm_

Discord:

Kaan Çabuk#9590

Yaklaşık 60 plugin ve 5 skript var. U-OP Skyblock.

1618658736321.png
1618658870347.png
1618658903981.png

Desteği falan iyimi hocam? Ayrıca domain bğlanıyor dimi dışardan?
yani ben bir problemle karşılaşmadım sonucunda ryzen 7 3800x işlemci xeon fiyatına ryzen satıyorlar denemekten zarar gelmez ben sitemin lisans sistemi için vb kullanıyorum vds yi her hangi bir problem de yok
Screenshot_3.png

sunucuyu ileri yönelik düşünüyorsanız işlemci yetmeyebilir ryzen 5 ya da 9 bakın

İlerleyen zamanlarda donma, çökme gibi hatalarla uğraşmak istemezseniz, işlemcisi ve rami yüksek olanı tercih etmenizi tavsiye ederim.

Sunucuvadisini önceden yaşadığım sorunlar dolayısıyla tavsiye etmem @Keyubu dan şaşma derim.

Bahsetmiş olduğunuz kısa ve öz sunucu açıklamanızda '60 plugin ve U-Op Skyblock' türü görüyorum. Göstermiş olduğunuz paketlerde -60 plugine ve U-Op skyblock türüne kıyasla- hem işlemci, hem de ram miktarı az kalacaktır. Sunucunuzu 1 aylığına açmıyorsanız, devam ettirmek istiyorsanız ve kitle oluşturmak istiyorsanız minimum 6 gigabyte ram miktarı ve Ryzen işlemcileri öneririm. Fiyat/performans açısından işlemcilerde Ryzen bir üst seviyededir. Kasma, donma ve TPS düşüklüğü yaşmamak için ise sizlere minimum 6 gigabyte ram miktarı öneririm ama ek olarak 1 gigabyte bırakırsanız daha iyi olacaktır bunuda 7 gigabyte ram alarak daha iyi bir düzeye gelebilirsiniz... Hosting olarak sizlere Keyubu Exceptional paketlerinden öneririm veya daha uygun bir şey arıyorsanız Nacsshost tercih edebilirisiniz. Başarılar dilerim ::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl