Sizce hangi logo daha güzel ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Arkadaşlar açacak olduğum sunucu için logo yapacağım ama ne tarz yapsam karar veremedim beğendiniz bir sunucunun logosu varmı ismini vermeniz yeterli.
Not:Arkadaşlar kopya falan çekmeyeceğim sadece ne tarz olduğunu bilsem yeterli alta birkaç örnek bırakıyorum.
İyi forumlar.
arkapln.png
logo.png

Ekli dosyalar

• rakunFooter.png
    rakunFooter.png
    54,9 KB · Görüntüleme: 57
Şahsen alttaki daha modern ve sade duruyor. Üsttekinin yazısı kötü olmuş​

Son düzenleme:

İşin açıkçası iki logoyu da beğendim ama arasından bir tane seçmem gerekirse de tercihim 2. logodan yana olur. Tabii, yine de karar sizin ?

Bana göre en üstteki daha hoş gözüküyor.

Üsttekinin yazıları normalde öyle değil. ANKA SURVIVAL yazıyordu. O yazı stili daha güzeldi. Yazı stili kötü durmuş.

Üst kısımda ki logo artık sıktı herkes aynı şeyi kullanıyor. Zaten şeyi de anlamıyorum bir sunucu bir logo, oyun, tasarım vs. getiriyor annesini takip eden ördekler gibi tüm sunucular aynı şeyi yapıyor. Azıcık özgün azıcık farklı olun bu yüzden 2. daha iyi 1. göre daha az kullanılıyor.

Üsttekinin yazıları normalde öyle değil. ANKA SURVIVAL yazıyordu. O yazı stili daha güzeldi. Yazı stili kötü durmuş.
Evet bu logo alıntı sadece ne tarz birşey yapacağıma karar vermek için yaptım.
Yorumunuz için Teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Üst kısımda ki logo artık sıktı herkes aynı şeyi kullanıyor. Zaten şeyi de anlamıyorum bir sunucu bir logo, oyun, tasarım vs. getiriyor annesini takip eden ördekler gibi tüm sunucular aynı şeyi yapıyor. Azıcık özgün azıcık farklı olun bu yüzden 2. daha iyi 1. göre daha az kullanılıyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim birşey daha soracağım yazılı logomu yoksa sunucumuzu yansıtan vector logo mu?
Vector nasıl oluyor dersen craftrise, ender oyuncu gibi yazısız logolar vector oluyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim birşey daha soracağım yazılı logomu yoksa sunucumuzu yansıtan vector logo mu?
Vector nasıl oluyor dersen craftrise, ender oyuncu gibi yazısız logolar vector oluyor.
Eğer kaliteli bir tasarımcıyla çalışırsanız "Vector" logo yapabilirsiniz. Eğer düşük bütçeli bir tasarımcıyla çalışırsanız (Acemi, yeni başlamış, işinde uzman olmayan kişiler.) "Vector" logo yaptıracağınız zaman altından kalkamayabilir ve sonuç olarak ortaya kötü bir şey çıkar. O yüzden düşük bütçeli bir logo olacaksa yazılı olsun. Eğer kaliteli olacak bir kere alıyorum güzel olsun diyorsanız "Vector" yaptırın.

Eğer kaliteli bir tasarımcıyla çalışırsanız "Vector" logo yapabilirsiniz. Eğer düşük bütçeli bir tasarımcıyla çalışırsanız (Acemi, yeni başlamış, işinde uzman olmayan kişiler.) "Vector" logo yaptıracağınız zaman altından kalkamayabilir ve sonuç olarak ortaya kötü bir şey çıkar. O yüzden düşük bütçeli bir logo olacaksa yazılı olsun. Eğer kaliteli olacak bir kere alıyorum güzel olsun diyorsanız "Vector" yaptırın.
Teşekkürler son olarak beğendiğniz logo veya sunucu ismini verebilirmisiniz çok kararsızım ne tarz olacağından.

2. Daha hoş durdu bir anda gözüme

2. daha iyi fakat artık bu tarz pek tutmuyor. Bir hayvanı sunucunuzun tasarımı için kullanırsınız bence daha iyi olur. Renk konusunda sarı ve turuncu tercih edilirse akılda kalıcılığı artar.

Üstteki çok klişe, artık bu tarz orman temalı logoları çok çok görüyorum. Alttaki amatörce duruyor ama yine de üsttekinden bir tık daha iyi.

1.si Discord için 2.cisi sunucu için daha güzel bence başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl