Sizce hangi eklentiyi geliştirmeliyim?

Sizce hangi eklentiyi geliştirmeliyim?

• Teslimat Eklentisi

Oy: 2 66,7%
  • Tarla Eklentisi

Oy: 2 66,7%
  • Moderasyon Eklentisi

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3

rksoftware

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
36
Minecraft
Vixians

Discord:

vixians

Eğer konularıma daha önce denk geldiyseniz, metin taşı, warp ve benzeri eklentiler geliştirmiştim şimdi ise aklımda farklı fikirler var.
sizce kapsamlı bir teslimat eklentisimi, tarlamarket özellikli ve gelişmiş bir tarla eklentisimi yoksa bir moderasyon eklentisimi? söyleyeyim
basit şeyler yapmaya çalışıyorum genelde ancak bu saydığım eklentiler daha gelişmiş ve profesyonelce yapmayı planlıyorum.
sizce ne yapabilirim? hangi eklentiyi yapabilirim yada bunlardan başka bir öneriniz varmı? iyi forumlar herkese

Eğer konularıma daha önce denk geldiyseniz, metin taşı, warp ve benzeri eklentiler geliştirmiştim şimdi ise aklımda farklı fikirler var.
sizce kapsamlı bir teslimat eklentisimi, tarlamarket özellikli ve gelişmiş bir tarla eklentisimi yoksa bir moderasyon eklentisimi? söyleyeyim
basit şeyler yapmaya çalışıyorum genelde ancak bu saydığım eklentiler daha gelişmiş ve profesyonelce yapmayı planlıyorum.
sizce ne yapabilirim? hangi eklentiyi yapabilirim yada bunlardan başka bir öneriniz varmı? iyi forumlar herkese
ihale plugini olabilir insanlar eşya kiralayabilir ve kiralama süresi bitince item oyuncudan silinir bence mantıklı olur

Teslimat en çok ihtiyaç duyulanlardan bence

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl