Sizce halen Minecraft Premium alınmaya değer mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreEge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.707
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreEge

AnimeSever.
Elmaslar
126

Discord:

Emre Ege

Merhaba. Yıllardır premium alabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Çekilişlere katıldım,bedava alma yollarını denedim ama işe yaramadı. Minecraft oynamayalı 1 veya 2 yıl oldu. Ancak Steam hesabım olduğundan beri Minecraft bir gram bile aklımdan geçmedi. Zevkte alacağımı düşünmüyordum artık. Ancak şu aralar Minecraft'ın güncellemerini,Bazı pre serverların durumlarını felan görünce acaba yıllardır olan hayalimi gerçekleştirmeye devam mı etsem diye düşünmeye başladım.

Pahalı olup olması umrumda değil.

Sizce Premium almalımıyım ?

Badlion Kapandıktan Sonra Baya Bir Oyuncu Kaybetti Minecraft. Ama Hala Almaya Değer.​

Eğer hypixel gibi serverlerde oynuyacaksan al.

eğer sürekli üzerine yeni şeyler katabileceğin bir suncuda oynuyorsan (rpg) almaya değer, eğer oynamıyorsan değmez.

Eğer oyunu oynayacaksan almalısın tabi, sonuçta oyunu yapan kişilerin emeği var. Onların emeğine saygı gösterip belirledikleri ücreti vermen gerek. Kendi etik anlayışına göre crackli de oynayabilirsin. Ben 9 yıldır premium hesaba sahibim. Kendi hesabın olması şart değil, ilk 3 yıl arkadaşımın hesabıyla oynadım (Kendisi oynamıyordu) daha sonra kendisi oynamaya başlayınca kendi hesabımı aldım. Çok zor bişey değil, elde edebilirsin.

Al bir kenarda dursun. Bakarsın bir gün misafir çocuğu gelir açarsın Minecraft takılır çocuk. :D

Bence eski Minecraft daha güzeldi, 1.9 ve sonraki sürümlerde pvp dahil her şey battı ve Microsoft'un (bana göre) bu "Vasat" güncellemeleri Minecraft'ı daha çok bozuyor yakında sunucular 1.8 desteklemediğinde benim için Minecraft sadece "SandBox" türü bir oyun olacak.

Kısaca; Bence artık alınmaya değmez.

Cevaplarınız için teşekkürler :D

Alıcaksan kendi sitesinden al, alınmaya değer mi?
Bence değer.
Başarılar ++

Sunu Bılırımkı Mınecraft Bıtmez Ve Her Gecen Gun Mınecraftta Prelı Presiz Sunucu Acan Cok var Mınecraft Premuim Almaya Deger Bence Sende Almalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl