Sizce gelecekte internet tamamen ücretsiz olacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jhjhjhj

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20
Merhaba, sizin gelecekte internetin ücretsiz olması hakkında düşünceleriniz nelerdir? Sizce Türkiye'de ücretsiz olur mu? Ve ya diğer ülkelerde...

Hulk ne kadar gerçekse internetin Türkiye'de ücretsiz olması da o kadar olası.

Hulk ne kadar gerçekse internetin Türkiye'de ücretsiz olması da o kadar olası.
Oldukça açıklayıcı oldu sanırım :'D Ama belki çok ileri tarihte olabilir gibi geliyor bana,

Günümüzde insanların temel ihtiyaçları olan internet, suyun ya da yemeğin ücretsiz olmaması gibi gelecekte de ücretsiz olabileceğini düşünmüyorum. Ancak, ücretsiz internet sağlayan belediyeler var. Mesela Ankara'da bir çok parkta ücretsiz internet mevcut. Ama tabi, bunun evde de böyle olması pek mümkün değil...

Günümüzde insanların temel ihtiyaçları olan internet, suyun ya da yemeğin ücretsiz olmaması gibi gelecekte de ücretsiz olabileceğini düşünmüyorum. Ancak, ücretsiz internet sağlayan belediyeler var. Mesela Ankara'da bir çok parkta ücretsiz internet mevcut. Ama tabi, bunun evde de böyle olması pek mümkün değil...
Evet bu açıdan haklısınız ama bir kaç uydu projesi vs. var, bunların doğrultusunda olabileceğini düşünüyorum. Tabi Türkiye bundan yararlanabilir mi onu bilemem :D

Ücretsiz olmak yerine daha fazla zam alabilir. Mesela biz 2 ay boyunca aynı sınırda internet kullandık fakat 1.faturadan 20-30 tl fazla geldi.

Türkiye olarak konuşulursa sanmıyorum, Avrupa'da olabilir.

Keşkee ya, internet yetmiyoo :/

Bence interneti ücretsiz yapmak yerine kalitesini artırsınlar hala çoğu şehirde fiber yok insanlar 8-16 download 0-3 upload ile can çekişiyor. :d

Bence interneti ücretsiz yapmak yerine kalitesini artırsınlar hala çoğu şehirde fiber yok insanlar 8-16 download 0-3 upload ile can çekişiyor. :d
Beni anlattığın için Teşşekürler!

Öncelikle Merhabalar;
İnternet ücretsiz olma olasılığı yüksek ama para baronlarını ceplerini doldurmak için gelicek temasında bunu ücretsiz yaparak tüm insalığı ve insanları yönlendirmek için bir araç kullanabilirler. Yapay zekanın ilerlemesi vb. durumlar gittikçe sık görülmeye başlıyor.

Bu yüzden insanları ilk kendini kontrol alanlarına almak için neden olmasın ? Mümkün tabi bu ne zaman olur nasıl olur bilemeyiz. Ben olabileceğini düşünüyorum bu sebepten dolayı.

İyi forumlar.

Asla olmaz olsada Hani 00.1 mb int olur

Merhaba, sizin gelecekte internetin ücretsiz olması hakkında düşünceleriniz nelerdir? Sizce Türkiye'de ücretsiz olur mu? Ve ya diğer ülkelerde...
Sanmam olsa bile kalitesi çok düşük olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl