Sizce Forumun En Güvenilen Onaylı Satıcı Kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Selam dostlar, bugün ki konumuzda forumun en güvenli onaylı satıcısını buluyoruz. Peki, size göre forumun en güvenli onaylı satıcısı kimdir? (Bana göre en güvenilir olan onaylı satıcı @>>TheLegend<<'dir, 2013 yılından beri satış yapıyor.)

2012'den beri paket ve plugin yapıyorum ancak o zamanlar her ürünümü ve her hizmetimi herkese ücretsiz sağlıyordum ta ki 2019 tarihine kadar. Yani yanlışın var sevgili Yiğit Efe Okur hazretleri. Gelmişken ben de birkaç güvenilir satıcı belirteyim @Tusserte , @Mert. , @DonsuzTurk , @RasyonelistBey , @xBuhariPvP (sohbetim olanları öylesine etiketledim arkadaşlar öbürleri güvenilmez değil yanlış anlaşılıp kırılmasınlar)

Son düzenleme:
2012'den beri paket ve plugin yapıyorum ancak o zamanlar her ürünümü ve her hizmetimi herkese ücretsiz sağlıyordum ta ki 2019 tarihine kadar. Yani yanlışın var sevgili Yiğit Efe Okur hazretleri. Gelmişken ben de birkaç güvenilir satıcı belirteyim @Tusserte , @Mert. , @DonsuzTurk , @RasyonelistBey , @xBuhariPvP (sohbetim olanları öylesine etiketledim arkadaşlar öbürleri güvenilmez değil yanlış anlaşılmasın)​

Doğrudur, daha önceden ben de paketinizi kullanmıştım. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim ?

Sevgili forumumuz güvenilmez kişilere satıcı tagı vermez diye düşünüyorum..
Bütün satıcılar güvenilirdir.​

@Tusserte Tasarımlarına bayılıyorum <3.

konu dışı da bu nasıl konu

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl