Sizce Forumlar Eskidimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefa.coban65

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
72
Minecraft
Sefa_cobann65

Discord:

zibis2

Merhaba arkadaşlar sizce forumlar eskidi mi? 2022 De açılan bir forum başarılı olabilir mi?

Olabilir düzgün bir şekilde ve adil yönetilirse niye olmasın

Kaliteli iş yapıyorlarsa neden gelişmesin :)

Forum siteleri hala kullanılmakta ve başarılı olabilirler. Ancak, son yıllarda sosyal medya platformlarının popülerliğinin artmasıyla birlikte, insanların internette tartışma konularını paylaşmak için tercih ettikleri yerler de değişmiş olabilir. Bu nedenle, forum siteleri için rekabet daha da artmış olabilir ve bu durumda, yeni bir forumun başarılı olabilmesi için dikkatli bir şekilde planlanması ve işletilmesi gerekir.

Bu forum için bir şey söyleyecek olursam, gözlemlediğim kadarıyla yardım ve kod paylaşımı gibi konular yoğunlukla açılıyor. Fakat ön planda tutulması gereken asıl şey kullanıcıların ilgisini çekebilecek konuların ön plana çıkarılmasıdır. Örneğin Blog bölümünde bir kaç düzenleme yapılırsa bu sağlanabilir.

Eskiye göre çok daha az kullanılıyor ama hala piyasada önemli ve yönlendirici güçleri var. İyi yonetim iyi reklam ve her sosyal medya uygulamasında aktiflik göstererek çok daha büyük forumlar ortaya çıkabilir.

Niye olmasın ki ?. Forumlar eskisine göre eskimiştir belki ama bence hala kullanışlı şuan çoğu kişinin buna cevap verdiği gibi veya sizin bu konuyu oluşturduğunuz gibi yada sunucu ilanlarına bakan o kadar insan var. Eğer adil, samimi ve güvenilir bir ortam kurarsanız bence başarılı olabilir.

eskiye göre hypeının kaybetti gibi

idare ettiği kadar işteeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl