Oyun Sizce Forumla En Çok Hangi Ekip Uğraşıyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 634
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_

Stay calm, stay sharp.
Emektar
Elmaslar
238

Discord:

efeuynk

90805473-98D4-4410-A14B-42481B1FC197.png

Sizce Forumla En Çok Hangi Ekip Uğraşıyor?

Hadi herkes Forumla en çok hangi ekibin uğraştığını yazsın ki aramızda en değerli olan ekibi görebilelim:-)

Ben Başlıyorum
( Tabikide kendi ekibim olan Moderatör ekibini seçiyorum, gerek Şefimiz @Tusserte olsun gerekse de diğer Moderatör arkadaşlarım olsun (@Nexy @Serpentina @cansarac @DonsuzTurk @Nyro) gerçekten çok uğraşıyoruz )

Söz Sizde...

Ekli dosyayı görüntüle 133352
Sizce Forumla En Çok Hangi Ekip Uğraşıyor?

Hadi herkes Forumla en çok hangi ekibin uğraştığını yazsın ki aramızda en değerli olan ekibi görebilelim:-)

Ben Başlıyorum
( Tabikide kendi ekibim olan Moderatör ekibini seçiyorum, gerek Şefimiz @Tusserte olsun gerekse de diğer Moderatör arkadaşlarım olsun (@Nexy @Serpentina @cansarac @DonsuzTurk @Nyro) gerçekten çok uğraşıyoruz )

Söz Sizde...

Destek Ekibi çok çalışıyor kendi projelerini üretiyor durmadan destek konularına el atıyor destek ekibi der geçerim.

Her ekibin işi zor ama benim tercihim Destek ve Yazar ekibi.

Objektif olarak bakmak gerekirse, Yazar ekibimiz saatlerini verip konu açıyor ve aynı şekilde Şefimiz içerik çıkartıyor. Destek ekibi her gün neredeyse 50'den fazla konuya bakmak ile yükümlü oluyor ha, bunun yanında birde eğitim konusu açabilirler. Moderatör ekibine gelecek olursak her gün 100'den fazla rapor, 50'den fazla denetim ve Discord üzerinden kendilerine birçok soru yöneltiliyor. Kısacası burada herkes tek bir amaç için uğraşıyor. Amacımız "Forumu Geliştirmek" Bu soruya bir ekip yazmak gerçekten taraflılık olacağını düşünüyorum. Ama en zor İnsan Kaynakları :d

Bence destek ve moderatör çünkü her an aktif olmamız gerekiyor der geçerim

Destek & Moderatör Ekibi​

Bu arada bireysel ekiplerin gerçekten zor işleri var. Bazen Yazar ekibinin işine bile dua edebiliyorsunuz ;) :8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl