Sizce foruma tasarım üzerine destek vermeli miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Minezoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 520
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

Aşağıdakiler benim yapımımdır sizce bu tarz logolar ile foruma destek vermeli miyim?
70981

70983
70984

Güzel olmuş elinize sağlık ilk önce, foruma sizinde destek vermek istiyorsanız paylaşabilirsiniz yapmak isteyip de yapamıyan arkadaşlar için bence paylaşmalısınız.

Güzel olmuş elinize sağlık ilk önce, foruma sizinde destek vermek istiyorsanız paylaşabilirsiniz yapmak isteyip de yapamıyan arkadaşlar için bence paylaşmalısınız.
Peki template olarak mı atayım yoksa isteğe özel mi yapayım?

Peki template olarak mı atayım yoksa isteğe özel mi yapayım?
Eğer her kullanıcı ile uğraşmamak istiyorsanız Template olarak vermelisiniz. Eğer ben uğraşırım vaktim var dirseniz özel olarak düzenleyip verebilirsiniz.

Bence bu tarz işleri böyle sağda solda paylaşmamak gerekir sebebi şu insanlar emek versin her şeye basit yollardan ulaşmaya çalışmasın her zaman siz olmassınız herkes kendi ayağının üzerinde durmasını bilmeli en ufak bir olsa dahi emeğine saygım sonsuz fakat yani yapılmış sade bir tasarrım bence bunu az bişey photoshop bilgisi ile yapılabilecek şeyler ben destek vermemeni öneririm yine de karar senin genç adam :D

Teşekkürler farklı bir bakış açısı

Bence derhal vermeniz gerekiyor. Belli ki tasarım yapmayı çok seviyorsunuz. Forum için yararınız dokunması hoşumuza gider :)

Özel olarak yap bence sonra ben yaptım diyen oluyor ve şuanda bile bu kadar çok fazla ben yaptım diyenler kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl