Sizce dünyanın en gereksiz icadı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
129
Minecraft
Novasyy

Discord:

novasyy

mctr.webp

Selamlar MCTR Ailesi

İnsanoğlu tarih boyunca sayısız icat yapmış; kimisi hayatımızı kolaylaştırmış, kimisi de tamamen vakit kaybı olmuş.

Mesela ben selfie çubuğunu pek anlamlı bulmuyorum,
çünkü telefonun kendi zamanlayıcısı ya da bir arkadaşın çekebiliyor zaten 😅 Ama bazılarına göre çok işe yarıyor olabilir.

Siz hiç “Bunu kim, neden icat etmiş acaba?” dediğiniz bir şeye denk geldiniz mi?
Sizin gözünüzde tarihin en gereksiz icadı hangisi? Hadi tartışalım.

Dondurma kaselerinin kapağında olan o plastik kaşıklar. Elimiz dondurma olmasın diye icat edildiyse neden dondurmalı oluyor, veya dolaptan yeni çıkan dondurmayı yemeye çalıştığımızda neden kırılıyor?

Dondurma kaselerinin kapağında olan o plastik kaşıklar. Elimiz dondurma olmasın diye icat edildiyse neden dondurmalı oluyor, veya dolaptan yeni çıkan dondurmayı yemeye çalıştığımızda neden kırılıyor?
Aslında asıl amaç yanında kaşık arama derdini kaldırmak. Ama tasarım olarak o kadar küçük ve kırılgan ki buzluktan yeni çıkmış sertlikte olan dondurma için pek uygun değil haklısın.

Ekli dosyayı görüntüle 271647

Selamlar MCTR Ailesi

İnsanoğlu tarih boyunca sayısız icat yapmış; kimisi hayatımızı kolaylaştırmış, kimisi de tamamen vakit kaybı olmuş.

çünkü telefonun kendi zamanlayıcısı ya da bir arkadaşın çekebiliyor zaten 😅 Ama bazılarına göre çok işe yarıyor olabilir.

Siz hiç “Bunu kim, neden icat etmiş acaba?” dediğiniz bir şeye denk geldiniz mi?

Limon sıkacağı çok gereksiz limonu tam sıkamıyor bazen çoğu çöp ooluyor

Evde "Misafir"'ler için kullanılan, ama asla kullanılmayan o porselen tabak seti.

Evde "Misafir"'ler için kullanılan, ama asla kullanılmayan o porselen tabak seti.
her aile evinde belirli bir dolapta vardır ama kendi evimde asla tutmuyorum sanırım bekar evi dedikleri bu oluyor...

Selamlar MCTR Ailesi

Kesinlikle muz kabuğu soyucu makinesidir.

Selamlar MCTR Ailesi

Uzayan çatal / Kaşık

misafirlerin oturacağı oda olarak tasarlanan ama boş yer kaplayan misafir odası çünkü pekçok misafir pekçok evde o odada oturmuyor -_-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl