Çözüldü Sizce Bu Tür Sunucuyu Açmalı mıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByZiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.485

CREATIVE Sunucusu Açayım mı?

• Evet.

Oy: 1 11,1%
  • Hayır.

Oy: 8 88,9%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Creative sunucusu tamamen eğlencelik bir sunucu olabilir ancak hem useri az olur hemde geliri onun yerine farklı bir tür açabilirsin mesela Skyblock ki sen skyblock türünü sevmiyorsun bu yüzden bi seçim yapmak zorunda olsaydın factionu seçiceğini düşünüyorum. Eğer eğlenmek istiyorsan Metin2 sunucusu açıp yeni fileslerdende yararlanarak arkadaşlarınla çok güzel zaman geçirebilirsin.

Ben en iyisi OPFaction yapmayayım. Abartırım ben. :D
Bence En İdeal Şuan İçin Bana Göre Skywars gibi minigamesler :D
Creative sunucusu tamamen eğlencelik bir sunucu olabilir ancak hem useri az olur hemde geliri onun yerine farklı bir tür açabilirsin mesela Skyblock ki sen skyblock türünü sevmiyorsun bu yüzden bi seçim yapmak zorunda olsaydın factionu seçiceğini düşünüyorum. Eğer eğlenmek istiyorsan Metin2 sunucusu açıp yeni fileslerdende yararlanarak arkadaşlarınla çok güzel zaman geçirebilirsin.
Türkçeyi Daha iyi kullansak :D User değilde oyuncu

Türkçeyi daha iyi kullanmak değilde, Türkçe kelimelerimi kullansak? he kanki :D
User daha havalı duruyor yanlız oyuncu değil anlamı kullanıcı :D kanki
Sen bilirsin :D

Kendin söylüyorsun " Creative sunucusu yok " neden yok düşündünüz mü çünkü oyuncu toplayamassınız sadece Creative olursa belki " Faction ,SkyBlock " fılan olursa Creative açabilirsin güzel olabilir ama tek olarak tutmaz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl