KRT_EK
Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır.
Serveri Abartmadan Yaparsan Dayanır Kardeşim.Tek Gereken Güzel Ekip :DEkip bulabilsem yapardım. 2GB Belleğe OPFaction girişte v7 kazma dayanır mı yiğidim.
Serveri Abartmadan Yaparsan Dayanır Kardeşim.Tek Gereken Güzel Ekip :DEkip bulabilsem yapardım. 2GB Belleğe OPFaction girişte v7 kazma dayanır mı yiğidim.
Ben en iyisi OPFaction yapmayayım. Abartırım ben. :DServeri Abartmadan Yaparsan Dayanır Kardeşim.Tek Gereken Güzel Ekip :D
Ben en iyisi OPFaction yapmayayım. Abartırım ben. :D
Sana göre. :)Bence En İdeal Şuan İçin Bana Göre Skywars gibi minigamesler :D
Ben en iyisi OPFaction yapmayayım. Abartırım ben. :D
Türkçeyi Daha iyi kullansak :D User değilde oyuncuCreative sunucusu tamamen eğlencelik bir sunucu olabilir ancak hem useri az olur hemde geliri onun yerine farklı bir tür açabilirsin mesela Skyblock ki sen skyblock türünü sevmiyorsun bu yüzden bi seçim yapmak zorunda olsaydın factionu seçiceğini düşünüyorum. Eğer eğlenmek istiyorsan Metin2 sunucusu açıp yeni fileslerdende yararlanarak arkadaşlarınla çok güzel zaman geçirebilirsin.
Millet'in Türkçe'sini düzeltmen hoş değil. :)Bence En İdeal Şuan İçin Bana Göre Skywars gibi minigamesler :D
Türkçeyi Daha iyi kullansak :D User değilde oyuncu
O Yüzden Değil aynılarını ben yazıyodum forumda susturuldum o yüzden tamamen iyilik bakımından :D[DOUBLEPOST=1506710009,1506709998][/DOUBLEPOST]Millet'in Türkçe'sini düzeltmen hoş değil. :)
O Yüzden Değil aynılarını ben yazıyodum forumda susturuldum o yüzden tamamen iyilik bakımından :DMillet'in Türkçe'sini düzeltmen hoş değil. :)
Türkçeyi daha iyi kullanmak değilde, Türkçe kelimelerimi kullansak? he kanki :DTürkçeyi Daha iyi kullansak :D User değilde oyuncu
Sen bilirsin :DTürkçeyi daha iyi kullanmak değilde, Türkçe kelimelerimi kullansak? he kanki :D
User daha havalı duruyor yanlız oyuncu değil anlamı kullanıcı :D kanki
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!