Bilal Bera
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 191
- Minecraft
- bilalbera
Discord:
bilalbera2424
bilalbera2424
ilovemaju
bilalbera2424
ücretsiz kredi kasma sistemi ekledim sunucuya p2w karşıtı tamamen emek ile kasılmak için oyun içi parayla kredi sistemi yaptım ve onu kullanarak vip & kasa anahtarları alınabiliyor böyle birşeyi hem 18 yaşında olmadığım için hemde herkes alabilsin diye yaptım onun dışında kredimarket ekledim oradan ne almak istiyorlarsa hızlıca ulaşabilecekler. Ve son olarak günlük ödül sistemi ekledim oyuncular gün gün aktif olarak sunucuya girebilmesi için bu arada yerçekimsiz bölge etkinliği ekleyeceğim sunucuya şuanda ona başlamadan önce boxpvp map'ini bitireyim sonra onun için özel bir alan hazırlayacağım ileride zindan eklemeyi ve kılıç kazmaları ve setleri +1 +2 +3 şeklinde yükseltme sistemiyle itemleri daha güçlü yapılabilmesini ekleyeceğim afk bölgesi yapıcağım ve son olarak kozmetikler eklemeyi düşünüyorum önerilerin için teşekkürler <3Kedi adam bence klasik maden kaz pvp at döngüsünden çıkmak için bana göre dinamik alan sistemleri olmalı mesela haritada saatlik hava olayları veya zehirli gaz yerçekimsiz bölge gibi tabi minecraft o kadar detaya inmeye gerek yok ama o tarz anlamında etkinlikler dönmeli bunun yanında bölge kontrol noktaları eklenip orayı tutan klanlara pasif madendir eşyadır tarzı ufak tefek ödüller verilebilir boss mekanikleri de sadece canı çok olan zombi değil de özel texturlere sahip özel mekanikleri olan ve alan hasarı vuran yetenekli bosslar şeklinde tasarlanmalı ayrıca 2-3 kişilik gruplarla girilen zindan sistemleri PvP dışı vakit geçirmek için harika olur ekonomi tarafında ise kılıçlara takılan can çalma veya rakibi donduran rünler tarzı şeyler eklenebilir sadece kılıç yükselt kazma yükselt dışında ufak tefek detaylar katılabilir oyuncunun geçirdiği zamana göre ödül veren aktif kalma sistemi de güzel olur ama afk bırakarak kasanları engellemek için hareket kontrolü veya afk doğrulama konulmalı mesela 3 saat aktif oynayana özel geliştirme taşı 5 saat aktif kalana eşsiz tılsım verilebilir bence tüm bunların yanında aylık sezonluk sıralamalar ve güç vermeyen sadece görünüş katan kanat iz efekti gibi kozmetikler tarzı şeyler gerisi de zaten yine temel basit şeyler üstüne kondukça güzel şeyler çıkar
ilovemaju
Rica ederim kedi adam ne demek yine yaşın kurtarmamasına rağmen uğraşman yapman düşünmen bile yeterli umarım tatlı tatlı oynayanı olur sende onlarda hoşnut olur açtığın zaman unutmassam eğer uğrarım kendini çok yorumaücretsiz kredi kasma sistemi ekledim sunucuya p2w karşıtı tamamen emek ile kasılmak için oyun içi parayla kredi sistemi yaptım ve onu kullanarak vip & kasa anahtarları alınabiliyor böyle birşeyi hem 18 yaşında olmadığım için hemde herkes alabilsin diye yaptım onun dışında kredimarket ekledim oradan ne almak istiyorlarsa hızlıca ulaşabilecekler. Ve son olarak günlük ödül sistemi ekledim oyuncular gün gün aktif olarak sunucuya girebilmesi için bu arada yerçekimsiz bölge etkinliği ekleyeceğim sunucuya şuanda ona başlamadan önce boxpvp map'ini bitireyim sonra onun için özel bir alan hazırlayacağım ileride zindan eklemeyi ve kılıç kazmaları ve setleri +1 +2 +3 şeklinde yükseltme sistemiyle itemleri daha güçlü yapılabilmesini ekleyeceğim afk bölgesi yapıcağım ve son olarak kozmetikler eklemeyi düşünüyorum önerilerin için teşekkürler <3
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!