Sizce bir sunucuda en önemli şey nedir ?

fuseheisen

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Stajyer
Elmaslar
57
Minecraft
fuseheisen

Discord:

fuseteas.

Selam mc-tr halkı, size bir sorum olacak, sizce bir sunucuda en önemli şey nedir ?
Sunucu sahibi veya oyuncu gözüyle cevap verebilirsiniz.

Bir sunucu sahibi olarak bana göre en önemli şey, özgünlük (özgün map, özgün yenilikler vs.)

Markalaşabilecek bir isim,
P2W abartmadan olması,
Toxic bir kitle olmaması,
Sunucu sahibinin oyuncularla alakası olmaması,
Sunucu sahibinin egoist agnoistik biri olmaması,
Masrafdan kaçınılmaması,
Sağda solda ai kullanıldığını belli etmemesi.

Sunucunun nasıl olduğunun hiç bir önemi yok

Oyuncu = Sunucu = Reklam

Oyuncu olursa sunucuda, en kötü sunucu bile oynatır. Canlı örnekleri mevcut

Sunucunun nasıl olduğunun hiç bir önemi yok

Oyuncu = Sunucu = Reklam

Oyuncu olursa sunucuda, en kötü sunucu bile oynatır. Canlı örnekleri mevcut
orası öyle ve çoğu kişi bunu bilmiyor ama tanıdıklarım ve kendimden bildiğim için söyleyeyim , sırf bu olaylar yüzünden birçok proje hayata geçirilmiyor çünkü insanlar kaliteye bakmıyor. en basitinden tamamen görselleştirilmiş projeler vs. vs. insanlar daha çok basit ve alıştığı şeyleri tercih ediyor.

Bence bir sunucuda en önemli şey aktif bir yetkili veya yetkililer aac vs. çünkü herşeyden önce oyuncuların huzuru önemli sonrasında gelen şeyler özgün olmak , reklam vermek vs. devamı geliyor zaten bence en önemli şey iletişim sonra özgünlük

Selam mc-tr halkı, size bir sorum olacak, sizce bir sunucuda en önemli şey nedir ?
Sunucu sahibi veya oyuncu gözüyle cevap verebilirsiniz.

Bir sunucu sahibi olarak bana göre en önemli şey, özgünlük (özgün map, özgün yenilikler vs.)
Samimi ortam,
Toxic kitle bulunmaması,
Özgün sunucu (Diğer sunuculardan farklı sistemler vs.),
Sunucunun 1-2 ay açık olup sonradan kapanmaması

benim için bunlar yeterli

Markalaşabilecek bir isim,
P2W abartmadan olması,
Toxic bir kitle olmaması,
Sunucu sahibinin oyuncularla alakası olmaması,
Sunucu sahibinin egoist agnoistik biri olmaması,
Masrafdan kaçınılmaması,
Sağda solda ai kullanıldığını belli etmemesi.
Düşün yeni açılan bir suncusun p2w olması lazım sadece abartı olmicak şekilde bazı sunucular çok abartıyo bu olayı günümüzde çoğu suncusu aı kullanıyor ve maalesef kolay kolay engelleme bilicek bişi deil kolaya kacmak gibi bişi ve bence suncusun açılıp 10 gün sonra kapanmamasi

En önemli şey artık bana göre P2W Olmayıp piyasada ki çoğu sunucudan farklı gözükmek

herkesin birbiriyle rahatça sohbet etmesi mesela 50 70 aktif sunucularda bi selam veriyorum cevap veren olmuyo çoğunlukla saygı sevgi yok :d bide farklılık olması iyi olur

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl