Sizce bir sunucu da neler olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 472

Wise

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
Wise
Varsayalım; Bir sunucu da oynamaya karar verdiniz. Ne gibi özellikleri olsun isterdiniz?
Sizce bir sunucu da neler olmalıdır?
Neler önemlidir?

Hilesiz + makrosuz olsun :) 1.12 bunun için en iyisi.

sonra eğlenceli modlar olsun sıkılmamak için en önemlisi oyuncu sıkıntısı olmasın bunu fakeplayer yaparakta kapatabilirsiniz savaşmayı seviyoruz fake pvp ci npc ler yaparak skywars arenada yada tasarladığınız sunucu türünde savaştırın bizi :D​

Hilesiz + makrosuz olsun :) 1.12 bunun için en iyisi.

sonra eğlenceli modlar olsun sıkılmamak için en önemlisi oyuncu sıkıntısı olmasın bunu fakeplayer yaparakta kapatabilirsiniz savaşmayı seviyoruz fake pvp ci npc ler yaparak skywars arenada yada tasarladığınız sunucu türünde savaştırın bizi :D​
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakın zamanda bir sunucu açmayı planlıyorum. VDS Satın aldım ve sunucuyu hazırlamaya başlayacağım. Bu yüzden en mantıklı şeyin forumdaki sakinlere sormak olduğunu düşündüm.

Hile koruması veya makroyu nasıl önleyebilirim? Bildiğiniz plugin veya skriptler var mıdır?

1.12.2 Sürümde Spigot server kurmayı düşünüyorum temel olarak.
10'dan fazla plugin kullanmayı düşünmüyorum temel olarak, lag sorunu olmaması ve de sakin olması için.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakın zamanda bir sunucu açmayı planlıyorum. VDS Satın aldım ve sunucuyu hazırlamaya başlayacağım. Bu yüzden en mantıklı şeyin forumdaki sakinlere sormak olduğunu düşündüm.

Hile koruması veya makroyu nasıl önleyebilirim? Bildiğiniz plugin veya skriptler var mıdır?

1.12.2 Sürümde Spigot server kurmayı düşünüyorum temel olarak.
10'dan fazla plugin kullanmayı düşünmüyorum temel olarak, lag sorunu olmaması ve de sakin olması için.
Anti hile için Spartan'ı tercih edebilirsiniz.

En dikkat ettiğim konu; Türkçeyi doğru kullanmak.

Diğer sunucularda olmayan şeyleri ya da az rastlanan şeyleri oyunculara sunmanız gerektiğini düşünüyorum.
Eğer ki iyi bir hedefiniz varsa..

Örneğin:
Eğer ki survival sunucu ise; bir kamp ateşi kurma özelliği eklenebilir.Oyuncu 10 kırıktaş, 20 çubuk toplayıp sizi yazacağınız özel bir eşyaya tıkladığında, bulunduğu yerde bloklarla çevrili bir ateş yanabilir ve bu ateşin çevresindeki oyuncuların can ve yemek değerlerini yükseltebilir.

Not:
Fikir üreteyim derken plugin yazdım bak hoşuma gitti ben de kendi sunucuma yazayım bari böyle bir şeyi :D
İşte sunucular arasındaki fark bu noktada ortaya çıkıyor.

İyi Forumlar..

Sana en iyi taktikleri veriyim:
Bir sunucuda amaç olmalıdır yani SkyBlock sunucusunda SkyLord olmak için, sunucunun en zengini olmak için veya spawner almak için kaç gün çalışırsın.

Sunucuda çevrimçi oyuncular olmalı 20 civarı falan (böyle eylenceli olur. yoksa kim 5 kişilik sunucuda oynarki?)
Yeni özellikler hiç bir sunucuda olmayan

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl