iManyak#9012
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakın zamanda bir sunucu açmayı planlıyorum. VDS Satın aldım ve sunucuyu hazırlamaya başlayacağım. Bu yüzden en mantıklı şeyin forumdaki sakinlere sormak olduğunu düşündüm.Hilesiz + makrosuz olsun :) 1.12 bunun için en iyisi.
sonra eğlenceli modlar olsun sıkılmamak için en önemlisi oyuncu sıkıntısı olmasın bunu fakeplayer yaparakta kapatabilirsiniz savaşmayı seviyoruz fake pvp ci npc ler yaparak skywars arenada yada tasarladığınız sunucu türünde savaştırın bizi :D
Anti hile için Spartan'ı tercih edebilirsiniz.Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakın zamanda bir sunucu açmayı planlıyorum. VDS Satın aldım ve sunucuyu hazırlamaya başlayacağım. Bu yüzden en mantıklı şeyin forumdaki sakinlere sormak olduğunu düşündüm.
Hile koruması veya makroyu nasıl önleyebilirim? Bildiğiniz plugin veya skriptler var mıdır?
1.12.2 Sürümde Spigot server kurmayı düşünüyorum temel olarak.
10'dan fazla plugin kullanmayı düşünmüyorum temel olarak, lag sorunu olmaması ve de sakin olması için.
Fire is Daemon#6625
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!