Sizce başka sunuculardan kopya çekmek doğru mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neon_vitor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 528
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neon_vitor

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
88
Minecraft
neon_vitor

Discord:

neon#9620

Selamlar, bir sürü sunucu herkesin bildiği gibi bir birinden çalarak büyüyor ve güçleniyor. Adal'ın yeni sunucusunda bulunan kozmetikler bile hazır başka bir sunucuya ait kozmetikler ancak kimse laf etmiyor bu tarz çalıntı işlere.

Eğer bir sunucu yapacak olsaydınız sizde başka bir sunucudan başka bir şey çalarmıydınız? Ayrıca bu tarz map çalan, paket çalan, sistem çalan, kozmetik çalan sunuculara/kişilere ne yapılması gerekiyor?

Zaten forumda bir kaç hırsız, dolandırıcı bulunuyor ancak yinede böyle bir şeyi hoşmu karşılanır merak ediyorum.

NOT: Esinlenmek farklı, çalmak farklı burda bahsettiğim şey direk editlemeden kopyala yapıştır yapmak

Selamlar, bir sürü sunucu herkesin bildiği gibi bir birinden çalarak büyüyor ve güçleniyor. Adal'ın yeni sunucusunda bulunan kozmetikler bile hazır başka bir sunucuya ait kozmetikler ancak kimse laf etmiyor bu tarz çalıntı işlere.
Adal ın kitlesinin çoğu Çocuk(+8 - +12) ve Toksik kişiler bunu zamanında söyleyen kişileri linçleyerek vi,deoyu kaldırttıklarını bile gördüm. Adalın kitlesi çoğunluka plugin işinden anlamayan veya araştırmayan kişiler ve bunu yüzüne vurduğunda kabul etmeyen insanlar çoğunlukla. NOT:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Adalın sadece Sunucu için değil genel olarak çoğu hatta yaptığı işlerin %90 ı Çalıntıdır.

Eğer bir sunucu yapacak olsaydınız sizde başka bir sunucudan başka bir şey çalarmıydınız? Ayrıca bu tarz map çalan, paket çalan, sistem çalan, kozmetik çalan sunuculara/kişilere ne yapılması gerekiyor?
Ek bir özellik getirdiği ve daha iyisini koyduğu zaman benim için sorun tescil etmiyor ama adal birebir olarak alıp türkçeleştirdiği için buna dahil etmiyorum.

Zaten forumda bir kaç hırsız, dolandırıcı bulunuyor ancak yinede böyle bir şeyi hoşmu karşılanır merak ediyorum.

NOT: Esinlenmek farklı, çalmak farklı burda bahsettiğim şey direk editlemeden kopyala yapıştır yapmak
Hoş karşılanmaz.

Adal ın kitlesinin çoğu Çocuk(+8 - +12) ve Toksik kişiler bunu zamanında söyleyen kişileri linçleyerek vi,deoyu kaldırttıklarını bile gördüm. Adalın kitlesi çoğunluka plugin işinden anlamayan veya araştırmayan kişiler ve bunu yüzüne vurduğunda kabul etmeyen insanlar çoğunlukla. NOT:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Adalın sadece Sunucu için değil genel olarak çoğu hatta yaptığı işlerin %90 ı Çalıntıdır.

Ek bir özellik getirdiği ve daha iyisini koyduğu zaman benim için sorun tescil etmiyor ama adal birebir olarak alıp türkçeleştirdiği için buna dahil etmiyorum.

Hoş karşılanmaz.
Satın alıp kullanmasına karışmam, Mcmodelden alıpta koyabilir default şeyde kullanabilir ya da bir şeyi alıp texture unu düzenleyebilir. Ortaya bir emek koysa bile 1 piksel editlese bile tavım ben ama Adal'ın sunucusu öbür texture packleri alıp jda ile kırıp kendi sunucusunda modelleri dahi toplamış. İşin komik yanı ünü ve parayıda bu tarz sunucular kazanıyro Adal'ın sunucu en bariz örnek

Çalıntı meseleleri uzun zamandır devam ediyor ve genellikle herkes çaldığı için kimse de bunu dile getirmiyor. Mesela harita çalmış bir sunucu için kanıtlarla kara liste konusu açmıştım ve herkesin bunu normal olarak karşılayıp, karşı tarafı savunması beni çok şaşırtmıştı. Çalanlar, çalabilirler ama bir yere kadar... Bunlar kısa süreli gelip geçici sunucular. Sunucuların emek konusunda unuttukları bir şey var.

Adal'ın sunucusu da fazla oynanmaz diye tahmin ediyorum. Kitlesi var diye o kadar oyuncusu var, merak edip geliyorlar.
Ayrıca bu tarz map çalan, paket çalan, sistem çalan, kozmetik çalan sunuculara/kişilere ne yapılması gerekiyor?

Minecraft aleminde bir şeyler çalan kişilere kara liste konusu açıp insanlara bilgilendirme yapsak bile tesiri olmayabiliyor bazen, neticede denetlenmeyen sanal bir ortamdayız. Bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok, Allah gereğini yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl