Sizce 31 Ağustos Okullar Açılacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakalar uçacağı için 2-3 gün max gidilir. Ardından tekrardan kapatılır, uzaktan eğitim sistemine geçilir.

İngiltere, 500 vaka sayısından 700'e yükseldiği için normalleşme adımından vazgeçti. Türkiye'de ise 2. dalga yaklaşıyor ? (Günlük 1.000 olacak.)

1596376220796.png

Açılır ailelerde açılmasını istiyor açmaz ise Oy kimden gelecek? Fakat uzun sürmez.

1 hafta sonra uçuşların kapanacağına dair söylentiler var. eylülden sonra durum kritik, açılacağını düşünmüyorum. açılsa da 1-2 hafta sonra patlak verir durumlar.

pek açılcağını düşünmüyorum.

Virüs bu yayılma hızı günden güne değişecek fakat vaka sayısı sürekli 900'lerde ve daha yeni 1000 oldu. İkinci dalga çok yakın ve gerçek rakamların paylaşıldığını düşünmüyorum.

Benim ablam Kastamonu'da acil tıp teknisyeni. Rakamların doğru olmadığını ve daha fazla olduğunu söyledi bana. Haklısın yani. Rakamların gerçeğini söylerlerse ekonomi batar turistler gelmez vs. Öyüzden gerçeği paylaşmıyorlar.

Benim ablam Kastamonu'da acil tıp teknisyeni. Rakamların doğru olmadığını ve daha fazla olduğunu söyledi bana. Haklısın yani. Rakamların gerçeğini söylerlerse ekonomi batar turistler gelmez vs. Öyüzden gerçeği paylaşmıyorlar.
hangi ekonomi

Screenshot_2020-08-05 Sizce 31 Ağustos Okullar Açılacak mı .png
Açılması muhtemelinde bulunupta açılacak olursa iştirak edecek öğrenci sayısında şüphelerim vardır. Onu geçtim açılacak olursa bilenek bir kısmı hala uzaktan eğitim ile işlenilecek diye düşünüyorum. Milletimizden ve müslüman kardeşlerimizden ötüre bu korona belasının en yakın zamanda kalkmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl