Sizce 1.8 mi 1.16.5 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

Merhaba ben ileride bir minecraft sunucusu açmayı planlıyorum. Sunucunun versiyonunun hangisi olacağına karar veremedim, alt sürümden veya üst sürümden giriş sıkıntısı için değil yani sunucunun tam olarak taban sürümü ne olacağına karar veremedim. Emek skyblock sunucusu açacağım, sizce hangi sürümü seçmeliyim?

Bence bir Skyblock Sunucusu 1.16.5 olmalı. Güncel sürümleri de tercih edebilirsiniz.

para istiyosan 1.8 inovasyon istiyorsan 1.16.5

Bence en güncel versiyonlar çünkü sunucu sayısı çok az :(

Bana göre her zaman 1.8x sürümdür üstünü tavsiye etmem tabi bu kendi kararım

Her zaman üst sürüm.

Her zaman üst sürüm.
Bu yoruma katılıyorum. Oyunun yeni bir sürümü varken neden daha düşük bir sürümde sunucusu açmak istiyorsunuz?
Neticede oynamak isteyen her halükarda oynar.

Bu yoruma katılıyorum. Oyunun yeni bir sürümü varken neden daha düşük bir sürümde sunucusu açmak istiyorsunuz?
Neticede oynamak isteyen her halükarda oynar.
FPS sorunları olduğu için ve genel bir pvp değişikliği yapıldığı için kitle bu kadar bölünüyor diye düşünüyorum.

nostalji iyidir :)

Pvp için 1.8.9 Hayatta kalma yani SkyBlock , survival gibi oyunlar 1.16.5 sürümüyle açabilirsin.

Üst sürümlerde Minecraft artık 8 GB ram ve orta düzey sistem gereksinimi istediğini düşünürsek hala 1.8 oynayan oyuncuların o versiyonda kalma sebebidir bana göre iki versiyonda okey

paran yok ise düşük sürümleri tercih edebilirsin. ama sektoröde atlılım yapacaksan yüksek sürüm tercih etmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl