Bende şahsen 1.16.5 düşünüyorum ama 1.8'in zevki bir başkaydı. Fakat çok eskidi maalesef.1.16.5 bence 1.8 artık cidden çok eskidi. Eğer yapacak isen 1.16.5 kullanabilirsin. PvP yerleri olacaksa makronun önüne geçmişde olacaksın.
1.8'i insanlar pvp nedeni ile onuyor ama 1.16.5 1.8'den artık daha zevkli. Eskiden 1.8 çok zevkliydi ama artık 1.16.5 daha zevkli.Bende şahsen 1.16.5 düşünüyorum ama 1.8'in zevki bir başkaydı. Fakat çok eskidi maalesef.
1.8 piyasasında bırakmıştım, tekrardan döndüm ve her yerde 1.16.5 oynanıyor. Biraz üzdü ama daha özellikli olduğu için daha zevkli.1.8'i insanlar pvp nedeni ile onuyor ama 1.16.5 1.8'den artık daha zevkli. Eskiden 1.8 çok zevkliydi ama artık 1.16.5 daha zevkli.
1.8 PvP'si aslında büyük sunucuların fazla yenilik getirmemesiyle Türkiye'de bitirdiler. Hypixel 1.8 PvP halen kullanıyor ama neden bitmiyor? Çünkü değişik oyun modları, özel oyun modları vs. getiriorlar bu şekilde HyPixel gibi bir sunucu halen ayakta. Craftrise, Sonoyuncu gibi sunucular kendi Launcher'lerine FPS sayacı, CPS sayacı getirmek yerine Bedwars'ı, Skywars'ı felan değişik modlar getirselerdi emin ol halen yüksek oyuncu oynayacaktı ama kendi kendilerini bitirdiler.1.8 piyasasında bırakmıştım, tekrardan döndüm ve her yerde 1.16.5 oynanıyor. Biraz üzdü ama daha özellikli olduğu için daha zevkli.
Bu konuya aşırı katılıyorum. Yurt dışında 1.8 sunucular taş çıkartıyor çoğu yenilikçi sunucuya. Türkiye örnekleri de doğru.1.8 PvP'si aslında büyük sunucuların fazla yenilik getirmemesiyle Türkiye'de bitirdiler. Hypixel 1.8 PvP halen kullanıyor ama neden bitmiyor? Çünkü değişik oyun modları, özel oyun modları vs. getiriorlar bu şekilde HyPixel gibi bir sunucu halen ayakta. Craftrise, Sonoyuncu gibi sunucular kendi Launcher'lerine FPS sayacı, CPS sayacı getirmek yerine Bedwars'ı, Skywars'ı felan değişik modlar getirselerdi emin ol halen yüksek oyuncu oynayacaktı ama kendi kendilerini bitirdiler.
Bak HyPixel'e launcher'i yok ama insanlar yinede oynuyor çünkü adam gibi sistemleri var. Aşırı yenilikçiler. Benim Türkiye Minecraft üzerinde br hayalim var. HyPixel gibi bir sunucu açmak ama bakıyoruz ki Türkiye'de oynayan oyunculara gidip sıradan tüm sunucuların birbirine benzediği Towny vb. oyunları oynuyorlar. Bende Towny sunucusu geliştiriorum. Udemy üzerinden Plugin kodlama ve İngilizce derslerini satın aldım sadece Town'yi daha geliştirip daha güzel bir hale getirmek için yaptım bunu. Tabii sadece bu değil ileride HyPixel gibi bir sunucu yapmak için ve ek gelir içinde böyle bir işe girdim. İlk olarak İngilizceyi öğrenip daha sonra İngilizce kurslardan Minecraft sunucusu hakkında öğrendiklerimi hayata geçirmek. Bu projelerimi hayata geçirirsem ve bir kitlem olursa sadece oyunculara bağlı olarak yenilikler ve güncellemeler getireceğim sunucuya. Çünkü şuan Türkiye'de oyuncularını önemseyen az bir sunucu var. Bunun böyle olması oyuncu kaybını da beraberinde getiriyor.Bu konuya aşırı katılıyorum. Yurt dışında 1.8 sunucular taş çıkartıyor çoğu yenilikçi sunucuya. Türkiye örnekleri de doğru.
Umarım hayalini gerçekleştirebilirsin dostum. Böyle projeleri ülkemizde görmek çok güzel olur.Bak HyPixel'e launcher'i yok ama insanlar yinede oynuyor çünkü adam gibi sistemleri var. Aşırı yenilikçiler. Benim Türkiye Minecraft üzerinde br hayalim var. HyPixel gibi bir sunucu açmak ama bakıyoruz ki Türkiye'de oynayan oyunculara gidip sıradan tüm sunucuların birbirine benzediği Towny vb. oyunları oynuyorlar. Bende Towny sunucusu geliştiriorum. Udemy üzerinden Plugin kodlama ve İngilizce derslerini satın aldım sadece Town'yi daha geliştirip daha güzel bir hale getirmek için yaptım bunu. Tabii sadece bu değil ileride HyPixel gibi bir sunucu yapmak için ve ek gelir içinde böyle bir işe girdim. İlk olarak İngilizceyi öğrenip daha sonra İngilizce kurslardan Minecraft sunucusu hakkında öğrendiklerimi hayata geçirmek. Bu projelerimi hayata geçirirsem ve bir kitlem olursa sadece oyunculara bağlı olarak yenilikler ve güncellemeler getireceğim sunucuya. Çünkü şuan Türkiye'de oyuncularını önemseyen az bir sunucu var. Bunun böyle olması oyuncu kaybını da beraberinde getiriyor.
Örnek olarak Towny'i ele alayım. Tüm sunucularda aynı şey giriyorsun kasaba kuruyorsun 1 hafta sonra bırakıyorsun. Neden peki çünkü bir süre sonra tamamen tekrar üzerine dönüyor ve oyuncu bayıyor. Bunun için ileri görüşlülük ve yenilikçi bir kişi olman gerekyor. Ama şuanda baktığımızda bunları göremiyor tüm sunucuların birbirine benzediğini görüyoruz.
sağolUmarım hayalini gerçekleştirebilirsin dostum. Böyle projeleri ülkemizde görmek çok güzel olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!