Siz uyurken biz çalışıyoruz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AeroCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.521
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AeroCS

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
630

Discord:

AeroCS#8462

Heey, yine ben! Ayero Cese. Diyorsunuz bu forum ekibi ne işe yarıyor, bir şey yaptıkları yok. Neymiş @Hai forumda aktif olmuyormuş. Siz uyurken biz çalışıyoruz. 2 Gün boyunca uyku uyumuyoruz. Kanıt mı?
Ha bu ara, Biricik ben ve @Hai 'niz 7/24 çalışıyor. Bakın, ikilik bilikten çalışıyoruz :'D

azvWN2.png

*Ha geri döndüm evet , yetkili olarak değil destek amaçlı ;)

Uyumamızın tek sebebi paket olur skript olur plugin yazar yapar iken daha iyi yapmamız için uykusuz halde kendim odaklanamıyorum..

@AeroCS eğer forumda kalacaksan bi paket patlayayim? dostum seni severim bilirsin. hıh yapayimmi?
Bana değil, üyelere soracaksın bu soruyu. Paketi bana yapmıyorsun sonuçta. Herkesin fikrini almak en mantıklısı. :) Evet, kalıcıyım.

Bana değil, üyelere soracaksın bu soruyu. Paketi bana yapmıyorsun sonuçta. Herkesin fikrini almak en mantıklısı. :) Evet, kalıcıyım.

Sence nereye konu açmalıyım? seninde fikrini almak istedim .

Sence nereye konu açmalıyım? seninde fikrini almak istedim .
Benim minecraft eklentileri ve paketleri ilgi alanım değil. Üyelere sorman daha mantıklı olacak , konu dışı - genel'e açabilirsin soru sormak ve anket yapmak için.

Ben biliyorum zaten ._.

Onu bunu birakın da ben bu sene kesin askere gidiceğim :(
Tek özliceğim şey bilgisayarim sevgilim gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl