Paylaşım Siz olsanız ne isterdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luckyboross

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
Serdar_8118

Discord:

serdar8118

Bir sunucu açtık fakat şuan survival vb. şeyler yok sunucu daha yeni adını vermiyim yayınlanınca herkes oynayabilecek hızlıca konuya giriyorum skyblok mu yoksa survival vb. bir sunucumu açsak bir türlü karar veremedik ayrına açsak bile siz oyuncular olarak örnek olarak survivalda aşırı plugin ekliyorlar oynasımız kaçıyor gibi yorumlar yaparsanız sevinirim. Siz bir oyuncu olarak hangi oyunun olmasından yanasınız seçiminiz herhangi bir oyun modu olabilir sizden isteğim istediğiniz oyunda olmasını veya olmamasını istediklerinizi aşağı yazmanız eğer bir sunucu yöneticisi iseniz sizde kendi deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim, bu süreçte destek olan herkese şimdiden teşekkürler umarım hayırlısıyla bir sunucu açabiliriz benden bu kadar
yorumları sizlere bırakıyorum...

SkyBlock 1.16.5 veya 1.20 sürümünde sunucu açabilirsiniz, fakat sade bir şey değil. İtemsAdder dahilinde, öz haritalar, Öz sistemler ve sunucuyu sürükleyici ve rekabet haline getirebilecek bir sunucu açabilirsiniz,

1.16.5 ve 1.20 sürümleri arasında sade bir Skyblock sunucusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl