Skript Paylaşımı Sıyrılma Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hidrhyme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hidrhyme

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
39
Minecraft
Hidrhyme

Discord:

hjdrhyme

Öncelikle İyi Forumlar MC-TR Ailesi!

Bugün sizlere yapmış olduğum Sıyrılma Skripti'ni Tanıtacağım.

Ne işe yarar bu Skript?

Bu skript ile savaşta rakibinizin hasarlarından sıyrılabilirsiniz!

Nasıl Çalışır?

Bu Skript'in çalışması için gerekli olan Addon'lar:

TuSKe, SkQuery.

Peki Komutlar Neler?

Komutlar şunlar:
/kitapmarket veya /kmarket : Kitap Market'i Menüsü'nü açar.
/kitapal seviye1,seviye2,seviye3,seviye4 yazarak'ta alabilirsiniz.

80367
80368
80376

Sıyrılmalar şans'a göre oluyor onları isterseniz siz ayarlayabiliyorsunuz. Aynı şekilde paraları'da siz ayarlayabiliyorsunuz. Biliyorum Yukarıda ki görseller kötü bunun için hepinizden özür dilerim.

Tanıtım bu kadar'dı. Okuyan herkes'e teşekkür ederim, iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

Kod:
command /kmarket:
    aliases: /kitapmarket
    trigger:
        open chest with 1 rows named "&eKitap Marketi" to player
        format slot 2 of player with book named "&6Seviye 1 Kitap" with lore "&e%%5 Şans ile saldırılardan sıyrılırsınız." to close then run [execute player command "/kitapal seviye1"]
        format slot 4 of player with book named "&6Seviye 2 Kitap" with lore "&e%%10 Şans ile Saldırılardan sıyrılırsınız." to close then run [execute player command "/kitapal seviye2"]
        format slot 6 of player with book named "&6Seviye 3 Kitap" with lore "&e%%15 Şans ile Saldırılardan sıyrılırsınız." to close then run [execute player command "/kitapal seviye3"]
        format slot 8 of player with book named "&6Seviye 3 Kitap" with lore "&e%%25 Şans ile Saldırılardan sıyrılırsınız." to close then run [execute player command "/kitapal seviye4"]
        format slot 0 of player with nether star named "&6Dikkat!" with lore "&eBüyü'nün Çalışması için Kitap'ın Envanteriniz'de Bulunması Lazım." to be unstealable

command /kitapal [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is "seviye1":
            if player's balance > 14999999:
                give 1 book named "&6Seviye 1 Kitap" with lore "&e%%5 Sıyrılma Şansı Kazandırır." to player
                remove 15000000 from player's balance
                send "&eSeviye 1 Kitap aldınız. Gerekli Para: 15M" to player
            else:
                send "&cYeterli paranız bulunmamaktadır." to player      
        if arg 1 is "seviye2":
            if player's balance > 29999999:
                give 1 book named "&6Seviye 2 Kitap" with lore "&e%%10 Sıyrılma Şansı Kazandırır." to player
                remove 30000000 from player's balance
                send "&eSeviye 2 Kitap aldınız." to player  
            else:
                send "&cYeterli paranız bulunmamaktadır. Gerekli Para: 30M" to player
        if arg 1 is "seviye3":
            if player's balance > 74999999:
                give 1 book named "&6Seviye 3 Kitap" with lore "&e%%15 Sıyrılma Şansı Kazandırır." to player
                remove 75000000 from player's balance
                send "&eSeviye 3 Kitap aldınız." to player
            else:
                send "&cYeterli paranız bulunmamaktadır. Gerekli Para: 75M" to player
        if arg 1 is "seviye4":
            if player's balance > 149999999:
                give 1 book named "&6Seviye 4 Kitap" with lore "&e%%25 Sıyrılma Şansı Kazandırır." to player
                remove 150000000 from player's balance
                send "&eSeviye 4 Kitap aldınız." to player
            else:
                send "&cYeterli paranız bulunmamaktadır. Gerekli Para: 150M" to player

on damage of player:
    attacker is a player
    victim has book named "&6Seviye 1 Kitap" with lore "&e%%5 Sıyrılma Şansı Kazandırır.":
        chance of 5%:
            cancel event
            send "&a%%5 Şans'la saldırıdan sıyrıldınız." to victim
            send "&a%victim% Adlı oyuncu %%5 Şans'la saldırıdan sıyrıldı!" to attacker

on damage of player:
    attacker is a player
    victim has book named "&6Seviye 2 Kitap" with lore "&e%%10 Sıyrılma Şansı Kazandırır.":
        chance of 10%:
            cancel event
            send "&a%%10 Şans'la saldırıdan sıyrıldınız." to victim
            send "&a%victim% Adlı oyuncu %%10 Şans'la saldırıdan sıyrıldı!" to attacker

on damage of player:
    attacker is a player
    victim has book named "&6Seviye 3 Kitap" with lore "&e%%15 Sıyrılma Şansı Kazandırır.":
        chance of 15%:
            cancel event
            send "&a%%15 Şans'la saldırıdan sıyrıldınız." to victim
            send "&a%victim% Adlı oyuncu %%15 Şans'la saldırıdan sıyrıldı!" to attacker

on damage of player:
    attacker is a player
    victim has book named "&6Seviye 4 Kitap" with lore "&e%%25 Sıyrılma Şansı Kazandırır.":
        chance of 25%:
            cancel event
            send "&a%%25 Şans'la saldırıdan sıyrıldınız." to victim
            send "&a%victim% Adlı oyuncu %%25 Şans'la saldırıdan sıyrıldı!" to attacker

Güzel düşünmüşsün eğer geliştirecek olursan saldırıdan sıyrıldığında kitabı silinecek şekilde ayarla öyle daha hoş olur.Ayrıca birden fazla kitap olduğunda nasıl çalışacağını merak ediyorum oran artar mı ya da hangi kitap geçerli olur?

Güzel düşünmüşsün eğer geliştirecek olursan saldırıdan sıyrıldığında kitabı silinecek şekilde ayarla öyle daha hoş olur.Ayrıca birden fazla kitap olduğunda nasıl çalışacağını merak ediyorum oran artar mı ya da hangi kitap geçerli olur?
Teşekkür ederim, önerilerini dikkate alacağım. birden fazla kitap olursa oranlar birleşir.

Güzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık iyi forumlar.

Kitabın envanterde olması da güzel bir şey kesen kişi, kitabı yani ganimeti alabilir. Güzel skript olmuş eline sağlık.

Güzel bir skript pvp sunucularda iş yapar

Fikir iyiymiş geliştirmen dileğiyle @Zachugon vs kişilerin ekipleriyle veya şahsi olarak iletişime geç derim benim normalde vardı da gerek duymuyorum skript takımına ekibine vs yabancı arkadaşlarım yetiyor :)

Fikir iyiymiş geliştirmen dileğiyle @Zachugon vs kişilerin ekipleriyle veya şahsi olarak iletişime geç derim benim normalde vardı da gerek duymuyorum skript takımına ekibine vs yabancı arkadaşlarım yetiyor :)

Değerli yorumun için teşekkürler.

Açıkçası ilginç bir yapım olmuş. Konuyu daha güzel dizayn etseniz bu ilgi çekici Skript gerçekten tutacaktır. Kodlamanıza sağlık!

Skript geliştirmeye müsait hoş bir skript olmuş, başarılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl