Çözüldü Siteye yazılan komut oyunda doğru çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanici0000

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
5 Aralık 2022
Mesajlar
49
Elmaslar
10
Puan
2.055
Yaş
26
Konum
NewYork
Minecraft
FertuzNetwors

Discord:

asdGetDo#5362

Merhaba, sunucu için Leadros'dan bir site açıldı ve ilk başta hatalı çalışırken plugin siteye komutu girdik, daha sonra pluginde ki hatayı düzelttik, hatadan çok istediğimiz gibi çalışmıyordu, yani /hakver diyerek 1 hak veriyor oyuncuya ve /hakver diyince o hak aynı kalıyordu, bunu düzelttik, ama siteye komutu girdiğimizde sadece 1 hak veriyor eski çalıştığı gibi. Fakat oyunda elle yaptığımızda sorunsuz.
 
/hakver skript mi?
 
/hakver skript mi?

Plugin, komut tam olarak o şekilde değil, sadece örnek için söyledim ve oyunda sorunsuz çalışıyor, sadece siteden kodu yazınca olmuyor, yani ilk halinde olduğu gibi çalışıyor.
 
Discorddan eklermisiniz?
 
Discorddan eklermisiniz?

Sorun çözüldü, konsola özel, yani sadece konsolda kullanılan normal oyuncuların kullandığından ayrı bir komut yapıldı, ama direkt config kayıt ederken mevcutHak+1 eklemek yerine, değişkenlerde ekleyerek yapıldığında çalıştı. Neden bilmiyorum.

int mevcutHak = config.getInt("Bilgiler."+target.getName()+".hak");
config.set("Bilgiler."+target.getName()+".hak", mevcutHak+1); ise şöyle yapılınca oldu.

int mevcutHak = config.getInt("Bilgiler."+target.getName()+".hak");
int simdiHak = mevcutHak+1;
config.set("Bilgiler."+target.getName()+".hak", simdiHak);

Belki direkt ayrı komut oluşturulup olduğundandır, bilmiyorum neden olduğunu veya sitede bir şekilde komut bug'a falan mı girdi başka komut kulllanınca düzeldi mi falan, sallıyorum tabii şu an.
 
kodlar işime yaradı çok teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst