Hostabilin verdiği hazır site. adı nedir bilmiyorum.Hangi web site yazılımını kullanıyorsunuz?
Özel yazılımlar konusunda bilmiyorum onu bi hostabil ile görüşebilirsiniz. Sonuç olarak aktif olarak sunulan bir yazılım olmadığı için bilgisi olan çok olmayabilir.Hostabilin verdiği hazır site. adı nedir bilmiyorum.
Shopier api keyimi nerden bulabilirim. Ekleyecek olsak nasıl yol izlemeliyizÖzel yazılımlar konusunda bilmiyorum onu bi hostabil ile görüşebilirsiniz. Sonuç olarak aktif olarak sunulan bir yazılım olmadığı için bilgisi olan çok olmayabilir.
xtaf_
Shopier api keyimi nerden bulabilirim. Ekleyecek olsak nasıl yol izlemeliyiz
xtaf_
Sitemize shopier üzerinden kredi yükletmek istiyoruz. bunu nasıl yapabiliriz. ürünleri shopier den ekledik ama kredi yüklemesi kaldı nasıl yapabiliriz.
hocam shopier hesabımda api adına hiçbirşey yok. nereden bulacağım bu sayfaları.
- Site Yönetim Paneline Gir: Sitenin admin paneline (genellikle siteadi.com/admin veya benzeri bir yolla ulaşılır) giriş yap.
- Ödeme Ayarlarını Bul: Panelde genellikle "Ayarlar", "Mağaza Ayarları" veya doğrudan "Ödeme Yöntemleri" gibi bir sekme bulunur.
- Shopier'i Seç: Ödeme yöntemleri arasından Shopier'i aktif et.
- Bilgileri Gir: Shopier'den aldığın API Key ve API Secret bilgilerini buradaki ilgili kutucuklara yapıştır.
- Geri Dönüş URL (Callback): Panelde sana bir "Callback URL" (Geri Dönüş URL'si) veriliyorsa, bu URL'yi kopyalayıp Shopier panelindeki API Ayarları kısmındaki "Geri Dönüş URL" alanına yapıştırmayı unutma. Bu, ödeme yapıldığında sitenin bundan haberdar olmasını sağlar.
hesap aktif ürün ekledik ve ürünler gözüküyorShopier Hesabını Aktif Ettiniz mi ?
xtaf_
Kişisel Erişim Anahtarında olması gerekiyor hocam ss atınhesap aktif ürün ekledik ve ürünler gözüküyor
Shopier sanal pos kaldırıldı diye hatırlıyorum.Kişisel Erişim Anahtarında olması gerekiyor hocam ss atın
Ekli dosyayı görüntüle 283934
xtaf_
daha var diye biliyorum hocam bu ayın sonunda kapanıcakdı ocak ayında öyle söylenmiştiShopier sanal pos kaldırıldı diye hatırlıyorum.
hocam oradan isim verik key oluşturduk. site ye ekledik. kredi yükle dediğimizde. Bu dükkanın sahibi sizseniz, destek için [email protected] e-posta üzerinden bize ulaşabilirsiniz. diyor.Kişisel Erişim Anahtarında olması gerekiyor hocam ss atın
Ekli dosyayı görüntüle 283934
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!