Çözüldü Siteye shopier üzerinden kredi yükleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KasapBey

Demir Cevheri Gibiyim
Premium
Elmaslar
17
Sitemize shopier üzerinden kredi yükletmek istiyoruz. bunu nasıl yapabiliriz. ürünleri shopier den ekledik ama kredi yüklemesi kaldı nasıl yapabiliriz.

Hangi web site yazılımını kullanıyorsunuz?

Hostabilin verdiği hazır site. adı nedir bilmiyorum.
Özel yazılımlar konusunda bilmiyorum onu bi hostabil ile görüşebilirsiniz. Sonuç olarak aktif olarak sunulan bir yazılım olmadığı için bilgisi olan çok olmayabilir.

Özel yazılımlar konusunda bilmiyorum onu bi hostabil ile görüşebilirsiniz. Sonuç olarak aktif olarak sunulan bir yazılım olmadığı için bilgisi olan çok olmayabilir.
Shopier api keyimi nerden bulabilirim. Ekleyecek olsak nasıl yol izlemeliyiz

Shopier api keyimi nerden bulabilirim. Ekleyecek olsak nasıl yol izlemeliyiz

API Ayarları Bölümüne Git​

Sol taraftaki menüyü kullanarak şu yolu takip et:

• Hesabım
  • Giriş ve Güvenlik Ayarları
  • Bu sayfanın en altında veya yan menüsünde "API Ayarları" sekmesini göreceksin.

API Anahtarı Oluştur​

API Ayarları sayfasına girdiğinde:

• Eğer daha önce oluşturmadıysan "Yeni API Oluştur" butonuna bas.
  • Sistem sana anında bir API Key ve bir API Secret (Gizli Anahtar) verecektir.
  • Unutma: API Secret anahtarını bir yere not et veya kopyala, çünkü güvenlik gereği sayfayı yenilediğinde bu anahtar gizlenebilir.

Sitemize shopier üzerinden kredi yükletmek istiyoruz. bunu nasıl yapabiliriz. ürünleri shopier den ekledik ama kredi yüklemesi kaldı nasıl yapabiliriz.
  • Site Yönetim Paneline Gir: Sitenin admin paneline (genellikle siteadi.com/admin veya benzeri bir yolla ulaşılır) giriş yap.
  • Ödeme Ayarlarını Bul: Panelde genellikle "Ayarlar", "Mağaza Ayarları" veya doğrudan "Ödeme Yöntemleri" gibi bir sekme bulunur.
  • Shopier'i Seç: Ödeme yöntemleri arasından Shopier'i aktif et.
  • Bilgileri Gir: Shopier'den aldığın API Key ve API Secret bilgilerini buradaki ilgili kutucuklara yapıştır.
  • Geri Dönüş URL (Callback): Panelde sana bir "Callback URL" (Geri Dönüş URL'si) veriliyorsa, bu URL'yi kopyalayıp Shopier panelindeki API Ayarları kısmındaki "Geri Dönüş URL" alanına yapıştırmayı unutma. Bu, ödeme yapıldığında sitenin bundan haberdar olmasını sağlar.

• Site Yönetim Paneline Gir: Sitenin admin paneline (genellikle siteadi.com/admin veya benzeri bir yolla ulaşılır) giriş yap.
  • Ödeme Ayarlarını Bul: Panelde genellikle "Ayarlar", "Mağaza Ayarları" veya doğrudan "Ödeme Yöntemleri" gibi bir sekme bulunur.
  • Shopier'i Seç: Ödeme yöntemleri arasından Shopier'i aktif et.
  • Bilgileri Gir: Shopier'den aldığın API Key ve API Secret bilgilerini buradaki ilgili kutucuklara yapıştır.
  • Geri Dönüş URL (Callback): Panelde sana bir "Callback URL" (Geri Dönüş URL'si) veriliyorsa, bu URL'yi kopyalayıp Shopier panelindeki API Ayarları kısmındaki "Geri Dönüş URL" alanına yapıştırmayı unutma. Bu, ödeme yapıldığında sitenin bundan haberdar olmasını sağlar.
hocam shopier hesabımda api adına hiçbirşey yok. nereden bulacağım bu sayfaları.

Shopier Hesabını Aktif Ettiniz mi ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl