Sitenizde server istatistiklerini görüntüleme

CNGame

M A L A T Y A
Elmaslar
68
Minecraft
CNOyun

Discord:

CNGame#4797

Öncelikle herkese Merhaba,
Bu konuyu ele aldım çünkü bu soruya cevap bulamayan bir çok arkadaşımız mevcut.
Lafı fazla uzatmadan anlatıma geçiyorum.

Öncelikle bize gerekli olan ilk şey serverimizin istatistikelrini almak için API sistemi gerekli. API sistemini destekleyen bir çok site mevcut fakat ben en güvenilir site olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tercih ediyorum. Kodlamaya geçmeden önce verdiğim siteden kayıt olup serverinizi eklemeniz gerekmektedir. Serverinizi detaylı bir şekilde eklediyseniz My Options'dan "Manage Your Servers" 're tıklıyoruz. Karşımıza gelen ekranda eklediğimiz serverler listelenmektedir.
Aşağıdaki resimde verilen API KEY'imizi kopyalıyoruz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bize sunulan KEY'imizi aldıkdan sonra kodlamaya geçe biliriz.

Yukarıda vermiş oldugum kodsatırında 2. colum'de APIKEY yazan yere kendi APIKEY'inizi yazarak sitenize server istatistiklerini göstermiş olacaksınız.

SERVER STATUS PHP KODLARI INDIR;

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl