Çözüldü Sitemiz için yurt dışı satışı nasıl aktif edebiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
129
Minecraft
Novasyy

Discord:

novasyy

Merhaba sunucumda çok sayıda yurt dışında yaşayan oyuncum var bu arkadaşlar vip vs ürünler satın almak istiyor lakin yurt dışında oldukları için paytr dan yapamıyorlar başvurdum paytr'e lakin reddettiler site leaderos yapımı gale temasına sahip var mı bilgisi olan crypto vs demeyin çoğu kullanmıyor bile.

Marketi tebex kullanarak yapabilirsen yurt dışından da ödeme alabilirsin diye biliyorum tebexi araştırmanı öneririm

Tebex kullanabilirsin, paypal, stripe gibi yasaklı değil uğraştırmıyor da en rahatı.

Marketi tebex kullanarak yapabilirsen yurt dışından da ödeme alabilirsin diye biliyorum tebexi araştırmanı öneririm
Tebex kullanabilirsin, paypal, stripe gibi yasaklı değil uğraştırmıyor da en rahatı.
Hocam şimdi baktımda leaderos ile bağlantıyı sağlayamadım sanırım username,api key ve secret key buradaki değerler değil mi eğer doğru bağladıysam da sanırım onay sürecinde olduğum için bekletiyorlar tam anlayamadım, alttaki ödeme yöntemlerinden var mı başka kolay uğraştırmadan ekleyebileceğimiz.

6ufqFvm.webp

brave_ivVNrCyFIb.webp

novasy0 LeaderOS kullanma bence ana site için PHP kullan satıl içinde Atom gibi tebex altyapıları var onların kullanımı daha rahat olucaktır.

Bildiğim kadarıyla sanal pos tarzı sistemler tüm dünyada neredeyse geçerli.

Bunun haricinde tebex altyapısı kullanabilirsiniz.

bu tebexin ödeme yöntemi ekleme kısmında ek tel talimatı ve aracı hesap var onlar ne oluyor tam olarak nasıl yapmak lazım bilen biri var mıdır ?

Eğer kullandığın bir ödeme yöntemi destekliyorsa onlarla konuşarak yapabilirsin. PayTR ile yurtiçi ve yurtdışı ödeme alabilirsiniz.

Eğer kullandığın bir ödeme yöntemi destekliyorsa onlarla konuşarak yapabilirsin. PayTR ile yurtiçi ve yurtdışı ödeme alabilirsiniz.
PayTR yurt dışı ödemeyi kabul etmiyor ek başvuru yapman gerekiyor bir kaç kez başvurmamıza ve gerekli bilgileri sağlamamıza rağmen başvuruyu onaylamıyorlar.

PayTR yurt dışı ödemeyi kabul etmiyor ek başvuru yapman gerekiyor bir kaç kez başvurmamıza ve gerekli bilgileri sağlamamıza rağmen başvuruyu onaylamıyorlar.
Aaa, destek talebinde bulunduğum zaman hemen açmışlardı.

Aaa, destek talebinde bulunduğum zaman hemen açmışlardı.
Doğrudur, bu dediğim olay Aralık ayının sonunda yaşandı eski tarihlerde farklı olabilir belki garip bir durum tam çözemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl