Çözüldü SİTEDEN VIP ALINCA OYUNDAN GİRİLEN KOMUT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzbademkiranx

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
arkadaşlar merhabalar şimdi siteden bi' oyuncu vip aldı diyelim bende skriptle eşyalarını vermek istiyorum atıyorum oyuncu siteden vipi aldı konsol /vipver oyuncu yazıcak ve hem vip olacak hem'de vip eşyaları verilecek nasıl yaparım aranızda bi' cengaver var mı yapacak? vipzero pluginini kullanıyorum ve 60 balkabağı vermesini istiyorum komutta

yt den bak ahzır paketlerin içinde oluyor bu skriptler

arkadaşlar merhabalar şimdi siteden bi' oyuncu vip aldı diyelim bende skriptle eşyalarını vermek istiyorum atıyorum oyuncu siteden vipi aldı konsol /vipver oyuncu yazıcak ve hem vip olacak hem'de vip eşyaları verilecek nasıl yaparım aranızda bi' cengaver var mı yapacak? vipzero pluginini kullanıyorum ve 60 balkabağı vermesini istiyorum komutta
bu olay siteden yapılıyor diye biliyorum o ürünü alınca oyuna gönderilicek komut u soruyordu hatta

hangi hostingden aldın

kendim araştırdım editledim yaptım

Kod:
command /bvip+ver [<player>] [<text>]:
    permission: sk.admin
    permission message: &cBunu yapmak için yetkiniz yok!
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is "bvip+":
                execute console command "say &c&l%arg 1% &aSiteden &bB&eVIP&c+ &aSatin aldi&c, Hayirli olsun!"
                execute console command "say &c&l%arg 1% &aSiteden &bB&eVIP&c+ &aSatin aldi&c, Hayirli olsun!"
                execute console command "tm message &c&l%arg 1% &aSiteden &bB&eVIP&c+ &aSatin aldi, Hayirli olsun!"
                execute console command "tm abc &c&l%arg 1% \n &aSiteden &bB&eVIP&c+ &aSatin aldi, Hayirli olsun!"
                execute console command "givevip %arg 1% BVIP+ 30"
                execute console command "give %arg 1% 86 500"
                     execute console command "give %arg 1% 169 128"
                execute console command "give %arg 1% 121 300"
                    execute console command "give %arg 1% sponge 300"
                execute console command "itemsp ver %arg 1% elmasblok 40"
                execute console command "itemsp ver %arg 1% zumrutblok 30"
                execute console command "itemsp ver %arg 1% endtasi 20"
                execute console command "itemsp ver %arg 1% koyupriz 10"
                execute console command "eco give %arg 1% 900000000"
            send " &7> &a%arg 1% &badlı kişiye başarıyla &4%arg 2% &beşyaları verildi."

hadi iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl