Dylex#6666
xberat
Nasıl tam bilmiyorum siteden aldığı zaman oyuna komut göndermeyi yapmayı bilmiyorum.sitede vipi komut ile verdiğin gibi oyuna mesaj göndericeksin örnek: "bc %player_name% adlı oyuncu Vip ürününü satın aldı."
wherecoskuyu
Yönetim panelinden VIP ürünlerini vs. ayarlarken oyuna gönderilecek komutlar için bir panel olması gerekiyor kontrol edebilir misinNasıl tam bilmiyorum siteden aldığı zaman oyuna komut göndermeyi yapmayı bilmiyorum.
Tabiki vip alınca fazladan komut girebiliyoruzYönetim panelinden VIP ürünlerini vs. ayarlarken oyuna gönderilecek komutlar için bir panel olması gerekiyor kontrol edebilir misin
wherecoskuyu
Bu arkadaşın ilettiği kod ekrana çıkan yazı için kullanabilirsin.örnek: "bc %player_name% adlı oyuncu Vip ürününü satın aldı."
teşekkür ederim burası hangi sunucu acaba?Bu arkadaşın ilettiği kod ekrana çıkan yazı için kullanabilirsin.
Chat için başka bir forumdan bulduğum şablonu buraya bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 221574
wherecoskuyu
Sanırım aktif olarak açık bir sunucu değil, başka bir forum yöneticisi skript deneyip paylaşmak için kullanıyorteşekkür ederim burası hangi sunucu acaba?
Direkt komutlara marketkullandi mi yazayım yoksa 2 tane arg var yanlarına ne gireyim.Sanırım aktif olarak açık bir sunucu değil, başka bir forum yöneticisi skript deneyip paylaşmak için kullanıyor
wherecoskuyu
Tam olarak emin değilim, skript olarak ekleyip test edebilir misinDirekt komutlara marketkullandi mi yazayım yoksa 2 tane arg var yanlarına ne gireyim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!