siteden para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhaba ben sunucumdan para kazanmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum batihost dan site aldım ordaki paralar batihosta gidiyor ama ben direk 5 tl yatırırlarsa 5 tl nin bana gelmesini istiyorum bunu nasıl yaparım site scriptimi almam lazım yeni bir sitemi almam lazım yeni bir siteyi nerden alacağım detaylı bilgi verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

Bir ödeme şirketiyle anlaşmanız gerekiyor sanırım örn: paywant

En iyi ödeme yöntemi ininal paywant +30 online istemişti benden herkesi almıyorlar

Ödeme şirketi ile anlaşma yapmanız gerekiyor. Paywant'ı önerebilirim.

Paywant ın gerekli koşulları değişti artık sadece online değil.

Kolay yolu, önce webscript almanız, daha sonra ödeme firmasıyla anlaşmanız gerekiyor. Yapılan ödemenin tamamı gelmiyor hiç bir şekilde. Paywant komisyonunu, devlet vergisini o ödemeden alıyor.

Tamam çok teşekkür ederim hangi web scriptini önerirsiniz ve ücreti nedir

İtemTr kullan %10 kesiyor ama

Şimdi yanlış anlamadıysam böyle olacak sunucumun onlinesi artana kadar batihostun verdiği siteyi kullanayım 40 online falan geldiğimde internetten bir site satın alayım sonra bir web script sonrada gidip Paywant ile anlaşayım? doğrumu anladım

Şimdi yanlış anlamadıysam böyle olacak sunucumun onlinesi artana kadar batihostun verdiği siteyi kullanayım 40 online falan geldiğimde internetten bir site satın alayım sonra bir web script sonrada gidip Paywant ile anlaşayım? doğrumu anladım
Bence ilkten ininal ile hallet sermayen oldumu işi büyüt

Tamam yardımlarınız için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl